.interson Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Als het gaat om internetproviders is het belangrijk om de best mogelijke website te maken. Tenslotte hebben veel voorkomende klanten u in sterke mate in verband met andere IT-bedrijven en als u een slechte website heeft, kunnen klanten twijfelen aan uw betrouwbaarheid. Dit is onaanvaardbaar! En om een dergelijke situatie te voorkomen, moet u een website ontwikkelen die perfect geschikt is voor internetproviders. Het kan echter veel tijd kosten om een website helemaal opnieuw te ontwikkelen. En als u een website nodig hebt die speciaal is ontwikkeld voor internetproviders, moet u .interson HTML-sjabloon bekijken. Het is een geweldige optie als u wat geld en tijd wilt besparen. Bovendien is het een vooraf ontwikkelde website die slechts enkele bewerkingen vereist voor installatie. Het heeft een aantrekkelijk ontwerp gemaakt in een corporatieve stijl. Er zijn ook veel SCSS-animaties en -overgangen en u kunt ze gebruiken om uw website te versieren. Het is ook mogelijk om elk deel van de website te bewerken om een website te maken die perfect bij uw bedrijf past. .interson is ook schoon genoeg en markeert de belangrijkste informatie op uw website. Bovendien, als u uw website gebruiksvriendelijk wilt maken, zult u zeker de meegeleverde UI-kit leuk vinden. En dankzij de meegeleverde code is deze sjabloon ook zeer responsive en werkt op alle apparaten en operationele systemen. Het is ook belangrijk om te vermelden dat .interson een sjabloon met meerdere pagina's is. Dankzij deze pagina's kunt u veel vertellen over uw bedrijf, services en team. Of u kunt feedback delen via getuigenissen. En natuurlijk bevat .interson een blogpagina en een galerij. Ontwikkelaars hebben een eersteklas HTML-code toegevoegd die geen overbodige elementen heeft en vanwege dergelijke optimalisatie snel zal zijn. En dit is een belangrijke functie omdat zowel klanten als webzoekalgoritmen de voorkeur geven aan snelle websites.

Template 92925: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Internet provider
Downloads:6
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Internet, Computers en Internet
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.