Demlia Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Flexibel websiteontwerp voor bedrijfsadvies Een websiteontwerp voor bedrijfsadvies kan uw website een krachtige online boost geven. Bovendien is het geweldig voor het adverteren van uw services, ongeacht met welke bedrijven u werkt. Een goed ontworpen website kan meer potentiële klanten aantrekken. Voor dat exacte doel hebben we onze nieuwe oplossing ontwikkeld - Demlia HTML-sjabloon voor meerdere pagina's. Deze oplossing is een flexibel sjabloon dat speciaal is ontwikkeld voor adviesbureaus. Als uw bedrijf plannings- en financiële adviesdiensten biedt, zult u het zeer nuttig vinden. Het heeft veel goede functies die het een perfecte optie maken voor website-ontwikkeling. Bovendien heeft het een vaste en betaalbare prijs en een verscheidenheid aan functies die hieronder worden beschreven. HTML-sjabloon voor meerdere pagina's Geladen met functies Het website-ontwerp voor bedrijfsadvies van Demia is een oplossing met meerdere pagina's. Het heeft een verscheidenheid aan pagina's die kunnen worden gebruikt om meer over uw bedrijf te vertellen. U kunt meer informatie geven over uw team, services, nieuwe aanbiedingen enzovoort. Het belangrijkste is dat u een galerij kunt maken om visuele inhoud op de meest geprefereerde manier te presenteren. Bovendien biedt deze HTML-sjabloon uw website een reeks krachtige functies, waaronder: W3C Geldige, goed becommentarieerde en SEO-vriendelijke code; SCSS & Pug bronbestanden; Krachtige zoekmachine; Parallax; Responsieve lay-out gebouwd met Bootstrap 4; Documentatie & 24/7 premium support. Deze HTML-sjabloon werkt constant en gestaag vanwege de goed geschreven code. Het is gestructureerd om het bewerkingsproces te vereenvoudigen. Bovendien is dit zakelijke websiteontwerp zeer responsive en ziet het er geweldig uit op pc, smartphones en tablets. En natuurlijk werkt het prima op alle moderne besturingssystemen. Aanpasbare HTML-sjabloon voor uw bedrijf Dit product heeft een goed ontwikkeld ontwerp met veel aantrekkelijke elementen. Het heeft veel UI-elementen en blokken die kunnen worden gebruikt om de oorspronkelijke sjabloonlay-out te wijzigen. U kunt ook het visuele uiterlijk van het websiteontwerp van Demlia voor bedrijfsadvies verbeteren met de meegeleverde CSS3-animaties. Verschillende effecten en overgangen zijn ook opgenomen in het sjabloonpakket. U kunt communiceren met klanten via sociale opties, nieuwsbrief en een contactformulier. Houd er echter rekening mee dat sommige formulieren mogelijk extra moeten worden geconfigureerd. Gebruik ook de sectie met getuigenissen om de feedback van uw klanten te delen. Daarnaast zijn meerdere kleine voordelen, zoals Google Maps of Google Fonts, ook nuttig. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 92924: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Adviesbureau, adviesbureau, belastingadviseur, bedrijfsplanningbureau
Downloads:4
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Gallery Script:Accordion, Carousel, Slider, Grid
Onderwerp(en):Consultancy, Zakelijk, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.