Atmobuild Website Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Websiteontwerp voor schone bouwbedrijven Een websiteontwerp voor bouwbedrijven is een geweldige oplossing voor het promoten van uw services online. Het kan u helpen veel tijd en geld te besparen bij het ontwikkelen van websites. Een dergelijke oplossing is zeer vereist omdat deze eenvoudig te configureren en aan te passen is. Om onze klanten al het bovenstaande te bieden, heeft ons team de Atmobuild HTML-sjabloon ontwikkeld. Het is betrouwbaar en past zonder twijfel bij uw bedrijf. Het is een volledig responsieve, snelle en indrukwekkende HTML-sjabloon met pagina's voor verschillende doeleinden. Met Atmobuild kunt u uw bedrijf starten met een volledig functionele website. Hiermee is het vinden van nieuwe klanten geen probleem voor u. U zult uw diensten kunnen aanbieden en klanten op een zeer effectieve manier kunnen aantrekken met behulp van uw nieuwe website. Indrukwekkende HTML-sjabloon boordevol krachtige functies. Websiteontwerp van Atmobuild bouwbedrijf is geweldig om contact te houden met uw klanten. U krijgt hun meningen en gedachten over uw diensten via zeer configureerbare formulieren. Het heeft ondersteuning voor sociale netwerken en nieuwsbrieven. Dit is een HTML-sjabloon die ook perfect is voor een klein architectuurbedrijf. Trouwens, met deze oplossing kunt u profiteren van het gebruik van de volgende functies: Cool CSS3 animatie-effecten; Cross-browser ondersteuning; Google Fonts & Google Map; Galerij; Parallax effect; Responsieve lay-out gebouwd met Bootstrap 4.Met dit ontwerp van de website voor bouwbedrijven, je krijgt ook veel pictogrammen en lettertypen. De sjabloon is ook mobielvriendelijk. Het is een ideale oplossing voor een modern bouw- of interieurontwerpbedrijf. Het product dat wij aanbieden is ook een perfecte keuze voor responsieve webontwikkeling. Het werkt even snel op alle moderne apparatuur. De stabiliteit is merkbaar op elke vorm van gadgets en apparaten. Aanpasbare HTML-sjabloon met 24/7 ondersteuning Het ontwerp van deze sjabloon is gebaseerd op verbluffende animaties en een responsieve lay-out. Hiermee heb je een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen bij het ontwerpen van een website. Het ontwerp van de website van de bouwsector is een nette oplossing. Het handige menu-gedeelte garandeert dat uw klanten gemakkelijk door uw site kunnen navigeren. Met deze sjabloon kunt u eenvoudig een geweldige website voor uw bedrijf maken. Het ondersteunt ook de integratie van verschillende handige plug-ins. Bovendien is het ontworpen als een unieke en uitstekende oplossing met doordachte functionaliteit. De sjabloon ondersteunt volledige aanpassing dankzij een schone code geschreven door de nieuwste industriële normen. Als u nog vragen heeft over Atmobuild, kunt u de documentatie van de sjabloon raadplegen of contact opnemen met onze 24/7 ondersteuning. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 92633: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik mag maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Ontworpen voor:De sjabloon is geschikt voor websites voor woningrenovatie.
Downloads:34
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Onderwerp(en):Architectuur, Aannemer, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Tags:apartment, build, builder, building, business, corporate, electrician, engineering, house, industrial, maintenance, plumbing, portfolio, renovation, repair, roofing
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts
Functionaliteit:Gallery
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Gallery Script:Gallery, Isotope, Grid
Formulier(en):Contact Form
IsFree:none
Types:Website Templates

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.