Racer Website Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Voor elke autosportfan is het belangrijk om alles te weten over zijn passie. Fans hebben graag alle informatie over nieuwe auto's, beroemde en nieuwe teams of de resultaten van de nieuwste races. En dankzij nieuwswebsites hebben ze alle informatie op één plek. En het belangrijkste is dat al deze informatie 24/7 toegankelijk is. En als je een autosportnieuwsportaal wilt starten, dan heb je absoluut een website nodig. Maar het is kostbaar om een nieuwe website te ontwikkelen. Bovendien kan een dergelijke ontwikkeling veel tijd kosten. Maar we zijn er om u te helpen. Onze ontwikkelaars hebben veel moeite gestoken in Racer HTML Template. Vanwege hun harde werk bevat Racer veel voorgebouwde pagina's klaar. U kunt alle benodigde informatie opnemen en het publiek intuïtieve navigatie bieden. Het kan het laatste nieuws vertellen of aankomende evenementen aankondigen. En maak voor elk een aparte pagina. Het is aan jou. Bovendien heeft deze HTML-sjabloon een schoon, helder en aantrekkelijk ontwerp. Ontwerpers hebben veel CSS3-animaties en -overgangen toegevoegd om het uiterlijk van uw website te verbeteren. Een goede website moet ook gebruiksvriendelijk zijn. Dat is waarom je veel UI-elementen en blokken in Racer kunt vinden. En natuurlijk kunt u al deze elementen naar wens gebruiken. Racer is immers een volledig bewerkbare sjabloon. En het werkt perfect en ook zonder problemen. Ontwikkelaars hebben V3C geldige code opgenomen in Racer. Vanwege dergelijke code heeft Racer geen overbodige elementen en zal snel zijn. Het is belangrijk omdat niemand van trage websites houdt. En webzoekers geven ook de voorkeur aan snelle websites. Het zal eenvoudig zijn om inhoud te presenteren met een goed ontwikkelde blog of galerij. En als u wilt adverteren voor uw mediaportaal, gebruik dan sociale opties of nieuwsbrieven. Daarnaast kunnen meerdere minder belangrijke functies zoals werkende contactformulieren (sommige vereisen mogelijk extra codering) en Google-lettertypen ook uw website verbeteren. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 92047: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Autosports nieuws, auto sport media portal
Downloads:33
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Author_user_id:1768190
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Autoracen, Auto, Auto's en Motoren
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Tags:agency, clients, club, company, rent, reservation, reserve, ride, safety, school, service, services, sport, team, training, transport, transportation, travel, trucking, vehicle

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.