MOTO Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Flexibele Motornieuws Website Template Een motorfietsnieuws website sjabloon is een zeer nuttig hulpmiddel voor het bouwen van websites van hoge kwaliteit. Het spreekt voor zich dat moderne nieuwsportals aantrekkelijke en functionele websites vereisen zoals elk ander bedrijf. Bovendien hebben alle media een specifieke promotieaanpak nodig vanwege verschillende doelgroepen. De website is slechts het hulpmiddel om een dergelijk doel te bereiken. Als u een portaal voor motorfietsnieuws beheert, hebben we iets specifiek voor uw behoeften ontwikkeld. Ons team presenteert graag de MOTO-website met meerdere pagina's. Hiermee kunt u de lezers van elk type informatie over motorfietsen voorzien. U kunt over moto sport schrijven of moto-beoordelingen uploaden die uw bezoekers nuttig zullen vinden. HTML-sjabloon boordevol handige functies Zoals de naam al aangeeft, is MOTO een website-sjabloon voor motorfietsen met meerdere pagina's. Dankzij een grote verscheidenheid aan opgenomen pagina's, kunt u bezoekers voorzien van eenvoudig te gebruiken navigatie. Met het ingebouwde blog kunt u op de meest geprefereerde manier een grote hoeveelheid informatie presenteren. Bovendien kunt u afbeeldingen presenteren met een goed gestructureerde galerij. Onze sjabloon heeft ook een breed scala aan andere functies, waaronder: rijke UI-kit met coole CSS3-overgangen; responsieve lay-out gebouwd met Bootstrap 4; SCSS & Pug-bronbestanden; krachtige zoekmachine; Google-lettertypen en parallax; snelheidoptimalisatie. MOTO heeft een zeer betrouwbare en flexibele code geschreven volgens wereldwijde W3C-normen. De code biedt u constant werk zonder problemen. Het is ook goed geoptimaliseerd en bevat geen overbodige of verouderde elementen. Dit is de reden waarom de MOTO motorfietsnieuwssjabloon voor websites SEO-vriendelijk is. Het is ook zeer responsive en werkt perfect op pc, smartphones en tablets. HTML-sjabloon met werkvormen en sociale opties Net als elke goede mediaportaalwebsite, bevat onze sjabloon voor websites met motorfietsnieuws sociale opties. Voel je vrij om ze te gebruiken om contact te houden met klanten. Ze zijn ook handig voor advertenties. Daarnaast maken uw website gebruiksvriendelijk veel handige functies zoals een nieuwsbrief en werkende contactformulieren. Toch kunnen sommige van hen extra codering vereisen. Zoals we al hebben vermeld, heeft MOTO een aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren ontwerp. Uw klanten zullen gemakkelijk alle informatie vinden met behulp van deze HTML-sjabloon. Maar als u het standaardontwerp wilt bewerken, kunt u elk onderdeel van MOTO wijzigen. Als u meer informatie nodig hebt over het configureren van deze sjabloon, kunt u altijd onze uitgebreide documentatie raadplegen. Neem ook contact op met ons 24/7 ondersteuningsteam als u vragen hebt. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 90997: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Moto media portal, moto sportnieuws, moto portal
Downloads:5
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Biker Club, Auto's en Motoren, Motoren
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.