Soul Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Creatief en modern psychologisch advies Website sjabloon Een psychologisch advies website sjabloon kan een breed scala aan voordelen bieden. In de moderne wereld is het ook een krachtig hulpmiddel omdat het tegenwoordig erg belangrijk is om uw website te hebben. Niet iedereen kan echter een verbluffende professionele website ontwikkelen. Dat is waar hoogwaardige websitesjablonen kunnen helpen. Om u te helpen een moderne en responsieve website te bouwen zonder problemen, hebben we Soul-multipage websitesjabloon gemaakt. Onze sjabloon is ongelooflijk adaptief en werd ontworpen met behulp van de nieuwste webtechnologieën zoals HTML5 en CSS3. Soul-sjabloon is een geweldige keuze voor psychologieklinieken. Het reageert indrukwekkend op tablets en smartphones dankzij het reactievermogen. De sjabloon wordt ook geleverd met ondersteuning voor meerdere browsers. De toekomstige site kan worden aangevuld met verschillende, maar zeer nuttige tools, zoals een krachtige zoekmachine. Multipaginasjabloon boordevol functies Ons psychologische advieswebsitemodel heeft ingebouwde tools die het constructieproces van de website vereenvoudigen. Het is een professionele HTML-sjabloon die zal dienen voor een psychologiewebsite van elk formaat. Er is ondersteuning voor verschillende talen, Google-lettertypen, banners, elementen en vooraf ontworpen blokken. Trouwens, onze sjabloon bevat een uitgebreide set voordelen & functies: W3C Geldige, goed becommentarieerde en SEO-vriendelijke code; SCSS & Pug bronbestanden; Een enorme set UI-elementen en blokken; Werkcontactformulier & Nieuwsbrief Abonnementformulier; Krachtig zoeken Engine; geoptimaliseerd voor snelheid. U kunt ook de startpagina van de site aanpassen en de diavoorstelling gebruiken. Als u een uitstekende HTML-sjabloon voor meerdere pagina's van een psychologie-instelling nodig hebt, dan is deze perfect voor u. Deze volledig responsieve websitesjabloon voor psychologische begeleiding is geweldig als u op zoek bent naar een website voor familietherapie. Het heeft een strak ontwerp dat de aandacht trekt en ziet er ook helder en modern uit. Betrouwbare HTML-sjabloon met 24/7 ondersteuning Deze sjabloon maakt uw werk zeer eenvoudig en zeer veilig. Dat is wat uw klanten het leukst vinden aan uw diensten. Soul-psychologische counseling-websitesjabloon helpt u bij het creëren van een gezinsgericht hulpmiddel. We raden deze sjabloon aan als u een betrouwbare en veilige website wilt maken. De eenvoudig te begrijpen documentatie bij deze HTML-sjabloon is zeer gedetailleerd. Het kan u helpen erachter te komen hoe u met deze sjabloon moet werken. Bovendien wordt in de documentatie elk aspect van het configureren van de sjabloon en het aanpassen ervan uitgelegd. Neem gerust contact op met onze 24/7 ondersteuning als u nog vragen heeft. We staan altijd klaar om u professionele en vriendelijke hulp te bieden. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 90426: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:De sjabloon is gemaakt voor websites voor medische diensten.
Downloads:25
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Background video
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Gallery Script:Accordion, Carousel, Slider, Grid
Onderwerp(en):Psycholoog, Gezondheid en Medisch
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.