SweetDay Website Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Creatief en schoon Wedding Venue Agency Template Wedding Venue Agency Template is een zeer nuttig hulpmiddel voor de weergave van uw bruiloftszaak op het web. Als u een website wilt openen om trouwlocaties aan te bieden, is de SweetDay HTML-websitesjabloon wat u nodig hebt. Het heeft een snelle en elegante interface die naar uw smaak kan worden aangepast. Deze sjabloon heeft ook een grote verscheidenheid aan lay-outs die veel elementen bevatten. Elk van hen is 100% aanpasbaar. Deze HTML-sjabloon past enorm in een bruiloft van elke grootte. Het komt ook met een onbeperkt aantal kleurvariaties, die kunnen worden gewijzigd door eenvoudige aanpassingen. SweetDay is ook de beste optie als u op zoek bent naar een sjabloon met volledige controle over het ontwerp en de functionaliteit van uw bruiloftgerelateerde website. Het ondersteunt diepgaande aanpassing en bevat een uitgebreide UI-kit die uw bruilofts bedrijfswebsite kan transformeren. Configureerbaar & gemakkelijk te bewerken websitesjabloon Het sjabloon is eenvoudig te configureren en te bewerken vanwege de geldige W3C-code. Met behulp van deze sjabloon kunt u de maximale uniekheid van het ontwerp van uw toekomstige site bereiken. hiermee kun je een volledig functionele trouwwebsite maken. Wat nog belangrijker is, u hoeft niet te veel tijd en moeite te besteden. Trouwens, SweetDay trouwlocatie bureau sjabloon biedt u een breed scala aan andere functies: SCSS & Pug-bestanden inbegrepen; CrossBrowser; Werken Contactformulier & Nieuwsbrief Abonnement Formulier; Parallax; Responsieve lay-out gebouwd met Bootstrap 4.SweetDay sjabloon kan snel worden geïnstalleerd in slechts een paar minuten. Onder de extra functies zijn er vloeiende overgangen tussen pagina's. Bovendien zijn er sociale opties, evenals verschillende plug-ins. Ze kunnen uw ervaring met het gebruik van ons bureau voor trouwlocatie aanzienlijk vergroten. Het strakke ontwerp biedt u een startpunt voor een coole HTML5-website met meerdere pagina's. Eenvoudig ontworpen HTML-sjabloon voor meerdere pagina's Ons bureau voor trouwlocaties is een uitstekende oplossing voor fans van esthetisch ontwerp. De sjabloon is gemaakt met HTML5 en CSS3. De sjabloon geeft de eigenaar onbeperkte mogelijkheden. Hiermee kunt u kiezen uit een breed scala aan kant-en-klare pagina's zoals blogs en galerijen. Dit alles zal uw website onder vele andere concurrenten onder de aandacht brengen. Bovendien maakt de integratie van Google-lettertypen het mogelijk om zeer stijlvolle website-typografie te maken. Onze ontwikkelaars hebben gemakkelijk leesbare maar zeer gedetailleerde documentatie opgesteld. Het beantwoordt alle veelgestelde vragen over het gebruik van de SweetDay trouwlocatiesjabloon. Als u nog vragen heeft over het gebruik van onze sjabloon, kunt u altijd contact opnemen met onze 24/7 ondersteuning. We helpen u graag verder en lossen elk probleem met onze sjablonen op. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 89829: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:De sjabloon is gemaakt voor websites voor huwelijksservices.
Downloads:27
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Onderwerp(en):Trouwlocaties, Huwelijk, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Mens en Maatschappij
Tags:baby, beauty, ceremony, church, family, flowers, gallery, happiness, happy, husband, love, marriage, photo, photography, portfolio, rings, services, weddings, wife
Functionaliteit:Gallery
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Bootstrap Versie:4.0.x
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Slider, Grid
Waardering: (2 beoordelingen)
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Types:Website Templates

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.