Backpack Story Website Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Betrouwbare HTML-sjabloon voor reisbureaus Website Een online sjabloon voor reisbureaus is een krachtig hulpmiddel voor het promoten van diensten van reisbureaus. Zonder een website kunt u geen klanten uit andere landen bereiken en dat kan uw winst verminderen. Vooral als u een toeristenbureau of een hotel runt. In dit geval heeft u een speciaal ontwikkelde website nodig om klanten alle belangrijke informatie te vertellen en een sfeer van vertrouwen te creëren. Dat is precies waarom HTML-sjablonen zo nuttig kunnen zijn. Sommige mensen kunnen handmatig een website maken. Het kost echter veel tijd en je hebt wat vaardigheden nodig om iets heel goeds te maken. U kunt ook een website maken met een webstudio, maar dat kan veel kosten. Als u op dit moment een betrouwbare website wilt, raden we u aan onze HTML-sjabloon te bekijken. HTML-sjabloon voor reisbureau met veel functiesBackpack Story is een website-sjabloon voor meerdere pagina's die speciaal is ontwikkeld voor toeristen. U kunt al uw diensten presenteren, meer vertellen over rondleidingen en uw contacten delen. Zoals elke goede website van een reisbureau, heeft Backpack Story een galerij. Hiermee kunt u afbeeldingen van hoge kwaliteit op de beste manier presenteren en uw bedrijf adverteren. Bovendien biedt deze online sjabloon voor reisbureaus: Betrouwbare W3C-code; Responsief ontwerp; Inclusief SCSS- en Pug-bestanden; Een enorme set UI-elementen en -blokken; Ondersteuning voor meerdere browsers; Coole CSS3-animatie-effecten en overgangen. U kunt ook bloggen over de nieuwste evenementen of rondleidingen. Kortom, u kunt alles over uw services vertellen. De sjabloon bevat ook pagina's waarmee u meer kunt vertellen over de prijzen en geschiedenis van uw bedrijf. Backpack Story heeft een aantrekkelijk ontwerp dat een sfeer van vertrouwen creëert. Maar als u uw website opnieuw wilt ontwerpen, bent u vrij om elk deel van deze online reisbureau-sjabloon te wijzigen. Reactieve HTML-sjabloon met 24/7 ondersteuning Bovendien zal een website die is ontwikkeld met de Backpack Story-websitesjabloon responsive zijn. Het zal zeker werken zonder problemen op alle gadgets. Vanwege de betrouwbare codering werkt deze online reisbureausjabloon altijd snel. Er zijn ook veel kleine functies, zoals een nieuwsbrief, sociale opties, Google Maps, enz. Bekijk de demo om te zien hoe goed het is. Als u meer wilt weten over Backpack Story, hebben we de volledige documentatie bijgevoegd. Het is niet alleen gemakkelijk te begrijpen, maar biedt ook een duidelijke uitleg over hoe het werkt. Bovendien kunt u contact opnemen met onze 24/7 ondersteuning om een vraag te stellen over deze sjabloon. We helpen u graag op elk gewenst moment.

Template 89231: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Reisbureau, reisorganisatie, reisorganisatie, reisbureau
Downloads:57
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Onderwerp(en):Reisbureau, Reizen, Sport en Reizen
Tags:air, beach, book, booking, car, country, cruise, flight, hotel, rental, reservation, resort, sea, ski, spa, sun, ticket, tour
Functionaliteit:Gallery
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Bootstrap Versie:4.0.x
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Slider, Grid
Waardering: (4 beoordelingen)
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Types:Website Templates

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.