Sherwood Website Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Creatief boogschietwebsite sjabloon Een boogschietwebsite sjabloon is een handig hulpmiddel dat is ontworpen om u te helpen een aantrekkelijke site te maken. Hoewel boogschietclubs interessante en opvallende sportactiviteiten bieden, moeten ze ook zelf adverteren. Het is ook van vitaal belang manieren te ontwikkelen om hun klantenbestand te vergroten. En een van de modernste, meest populaire manieren om uw bedrijf te adverteren, is een website. Met een website kunt u klanten alles over uw bedrijf vertellen en bij voorkeur uw services adverteren. Om uw concurrenten te overwinnen, is het echter niet voldoende om een eenvoudige website te ontwikkelen. U hebt een website nodig die speciaal is ontwikkeld voor boogschutters en boogschietscholen. Website-sjabloon voor boogschieten van Sherwood heeft alles wat u nodig hebt om zo'n website te maken. Sjabloon voor multipagina en functies Deze website-sjabloon voor boogschieten bevat meer dan 20 vooraf ontwikkelde pagina's. Ontwikkelaars hebben ook W3C Valid-codering opgenomen. Door deze codering zal uw website zeer betrouwbaar zijn. Het is ook goed geoptimaliseerd en snel. Vanwege deze functie zal uw website SEO-vriendelijk zijn, wat betekent dat u hoger in de zoekresultaten op internet verschijnt. Bovendien biedt deze sjabloon: SCSS & Pug-bronbestanden; Een enorme set UI-elementen en blokken; Ondersteuning voor meerdere browsers; 2 Blog-lay-outs; Meerdere galerijtypen zoals raster, metselwerk, kasseien; Krachtige zoekmachine. Sherwood is een schone, maar toch heldere website sjabloon voor boogschieten. Door een dergelijke combinatie van functies zal uw website aantrekkelijk zijn. Hiermee kunt u ook de meest waardevolle informatie en producten markeren. Deze sjabloon is volledig bewerkbaar en u kunt elk onderdeel ervan wijzigen. Als u uw website wilt decoreren, kunt u de meegeleverde CSS3-effecten en -overgangen gebruiken. Volledige aanpassing & 24/7 ondersteuning Als u deze websitesjabloon wilt aanpassen, kunt u meer UI-elementen en blokken opnemen. U kunt ook verschillende contactformulieren toevoegen. U kunt ook uw websitegalerij vullen met visuele inhoud om uw boogschietklassen te adverteren. Of u kunt het laatste nieuws van uw boogschietclub posten via een blogpagina. De lay-outs maken het mogelijk om informatie weer te geven zoals u dat wilt. De documentatie van de sjabloon kan u helpen beter te begrijpen hoe het werkt. De documentatie is zeer gedetailleerd. Het beschrijft alles wat u moet weten over de Sherwood-website voor het boogschieten. Onze 24/7 ondersteuning helpt u echter graag als u nog vragen heeft. We streven ernaar de beste ervaring te bieden bij het gebruik van onze sjablonen. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 88638: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Boogschieten lessen, boogschieten cursussen
Downloads:35
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Author_user_id:1768190
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Boogschieten, Sport, Sport en Reizen, Meer Sport
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Tags:class, club, coach, entertainment, events, field, game, instructors, joy, player, schedule, school, teaching, team, tournaments, trainers, training

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.