Flex Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Betrouwbare universele websitesjabloon Een universele websitesjabloon is een uitstekende oplossing die multifunctioneel en betrouwbaar is. En het is altijd een goed idee om een multifunctionele HTML-sjabloon te hebben als u op het punt staat een webontwikkelingsproject te starten. Bovendien kunt u met een dergelijke sjabloon een website ontwikkelen die geschikt is voor verschillende bedrijfsgebieden. Als een websitesjabloon multifunctioneel is, kan een dergelijk product elke webontwikkelaar blij maken. Daarom hebben we de Flex Universal Website-sjabloon ontwikkeld. Zoals we eerder vermeldden, is Flex een multifunctioneel sjabloon met verschillende nuttige pagina's. Ze kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Een verscheidenheid aan geweldige functies Deze website-sjabloon bevat veel vooraf ontwikkelde lay-outs (onroerend goed, bibliotheek, marketingbureau, enzovoort). Je kunt ze allemaal gebruiken in het ontwikkelingsproces. Alle meegeleverde sjablonen hebben meerdere kop- en voetteksten. Ze hebben ook vele ontwerpopties en effecten ontwikkeld om het ontwerp te stimuleren. Bovendien biedt Flex u de volgende functies: Een enorme set UI-elementen en blokken; Coole CSS3-animatie-effecten en overgangen; W3C geldige code; SCSS & Pug-bronbestanden; Meerdere galerijtypen (Grid, Masonry, Cobbles). aantrekkelijk ontwerp, Flex Universal Website Template helpt u bij het maken van de beste website. Het is een volledig bewerkbare sjabloon en u kunt deze naar wens wijzigen. Klanten geven de voorkeur aan intuïtieve websites en daarom hebben ontwikkelaars een uitgebreide set UI-elementen en -blokken toegevoegd. Het kan een webontwikkelaar gemakkelijk helpen om het ontwerp van deze sjabloon te verbeteren. Als u meer met ons ontwerp wilt spelen, kunt u de meegeleverde SCSS- en Pug-bestanden gebruiken. En natuurlijk is deze universele websitesjabloon een responsive product. Vanwege de goed ontwikkelde code ziet het er geweldig uit op alle moderne apparaten en schermen. Als u klanten het recente nieuws wilt presenteren, kunt u een blog met 4 lay-outs gebruiken. Volledig geoptimaliseerde sjabloon met 24/7 supportFlex is een betrouwbare universele websitesjabloon en werkt probleemloos. Bovendien is het goed geoptimaliseerd voor snelheid. Ontwikkelaars namen ook e-commercepagina's op in de meeste lay-outs. En als u meer kleine functies wilt, zijn er Google maps, Google-lettertypen, krachtige zoekmachines en contactformulieren (sommige vereisen mogelijk extra codering). Om u te helpen meer te halen uit de universele Flex-website-sjabloon, hebben we er zeer gedetailleerde documentatie voor geschreven . Het beschrijft alles over Flex inclusief alle configuratie-eigenaardigheden. Ons 24/7 ondersteuningsteam helpt u echter graag als u vragen heeft over de werking en configuratie van deze sjabloon. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 88389: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Multifunctioneel, zakelijk, zakelijk
Downloads:67
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Zakelijk, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?