Cute Website Template

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Moderne universele website-sjabloon Universele websitesjablonen zijn tegenwoordig echte tijdwinst. In de moderne tijd is het moeilijk om een bedrijf te runnen zonder een website. Om het proces van website-ontwikkeling te vereenvoudigen, kan het gebruik van dergelijke sjablonen belangrijk zijn. Bovendien dreigt elke activiteit die niet online wordt weergegeven, haar klantenbestand te verminderen. De meest moderne en effectieve manier om een dergelijk probleem te voorkomen en uzelf online te presenteren, is het ontwikkelen van een website. En vandaag zijn we hier om u te voorzien van een betrouwbare en universele websitesjabloon. Het zal u helpen om een website snel te ontwikkelen en er veel geld op te besparen. Omdat Cute HTML Template een vaste prijs heeft, kan het een goede keuze voor u zijn. Het is ook een betrouwbare basis voor verschillende websites. Veel handige functies en toolsCute is de juiste sjabloon als je met design wilt spelen. U kunt kiezen uit verschillende kop- en voetteksten, CSS3-animaties en -overgangen toevoegen of de structuur wijzigen. Er zijn ook enorme UI-elementen en blokken ingesteld. Ontwerpers hebben het in elegante stijl gemaakt. Het zal uw verkeer stimuleren en u toelaten de belangrijkste informatie te markeren. Bovendien biedt dit universele websitesjabloon: SCSS & Pug-bronbestanden; Cross-browserondersteuning; E-commerce paginasjabloon; Krachtige zoekmachine; Werkend contactformulier & nieuwsbriefinschrijvingsformulier; Google Fonts & Google Maps.Er zijn ook meerdere voorontwikkelde pagina's en u kunt ze gebruiken om meer te vertellen over uw bedrijf of activiteiten. Er is bijvoorbeeld een blog en verschillende blog-indelingen, waaronder Blog-tijdlijn. En als u bezoekers wilt imponeren met beeldmateriaal, kunt u galerij gebruiken. Leuke universele websitesjabloon heeft ook een galerij met verschillende lay-outs. Dankzij dit kun je kiezen wat je wilt voor je website. Betrouwbare code en 24/7 ondersteuningCute is ook zeer snel reagerend en heeft een Bootstrap 4-lay-out. Dit betekent dat uw website perfect wordt weergegeven op alle apparaten en besturingssystemen. Ontwikkelaars bevatten betrouwbare W3C geldige code die altijd zonder problemen werkt. Als gevolg van dergelijke codering zal uw website snel en SEO-vriendelijk zijn, wat betekent dat het hoger in zoekresultaten verschijnt. Onze sjabloon biedt gedetailleerde documentatie naast andere talloze functies. Het beschrijft elk stukje informatie over Cute universele websitesjabloon. Bovendien kunt u altijd contact opnemen met onze 24/7 ondersteuning voor antwoorden op uw vragen over Cute. Ons team helpt u graag bij het verbeteren van uw ervaring met het gebruik van onze sjablonen. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 88381: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Multifunctioneel, reizen, software, bouw, auto, interieur, hotel
Downloads:90
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Author_user_id:1519369
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Appointment Booking, Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Zakelijk, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Tags:agency, car, company, construction, design, financial, hotel, industry, interior, investment, management, mobile, multipurpose, personal, portfolio, software, technology, travel, blog, html

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.