Cat Place Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Krachtige Cat Website TemplateCat-websitesjabloon is een zeer krachtig hulpmiddel voor kattenclubs en gemeenschappen. Tegenwoordig heeft elke gemeenschap een plek nodig om te verzamelen en te communiceren. En als het gaat om moderne communicatie, kunt u een website gebruiken om contact te houden met andere leden van de gemeenschap. Een website biedt u echter veel meer opties en functies. Daarom raden we u aan om een website te maken. Vooral als u een kattenclub bent. Het ontwikkelen van een nieuwe website kost echter veel geld en tijd. Maar er is een goedkopere oplossing - het kopen van een websitesjabloon voor een kattenclub. Cat Place is een van dergelijke sjablonen. Bovendien is het een van de meest goed ontwikkelde producten met meerdere functies. Veel nuttige functies Het heeft 25 vooraf ontwikkelde en perfect ontworpen pagina's. Je kunt ze allemaal gebruiken om bezoekers meer te vertellen over jezelf, de kattenclub en je projecten. U kunt ook reclame maken voor uw services en blogs over het laatste nieuws. Er zijn 4 blog-lay-outs voor dat doel. Naast al deze voordelen biedt onze cat-websitesjabloon: krachtige zoekmachine; formulieren (sommige formulieren vereisen extra codering); werk nieuwsbrief inschrijvingsformulier; Google Map & Google Fonts; geoptimaliseerd voor snelheid; responsieve lay-out gebouwd met Bootstrap 4. En natuurlijk, u hebt een galerij (met meerdere galerijtypen) nodig om visuele inhoud te presenteren. Als u het ontwerp of de structuur wilt wijzigen, kunt u elk deel van de Cat Place-websitesjabloon bewerken. U kunt ook een website decoreren met opgenomen effecten, animaties en overgangen. U moet echter een gebruiksvriendelijke website maken. En dit is wanneer de meegeleverde UI-kit nuttig zal zijn. Geoptimaliseerde code & 24/7 Premium SupportCat Place is ook een zeer betrouwbare websitesjabloon. Het werkt probleemloos vanwege de geldige W3C-code die is ontwikkeld door een team van professionals. Dankzij dit zal uw website snel zijn. Bovendien, en dit is belangrijk voor SEO-functies omdat algoritmen voor zoeken op het web de voorkeur geven aan snelle websites. Het reageert ook zeer snel dankzij de Bootstrap 4-lay-out. Om u te helpen Cat Place beter te begrijpen, hebben we gedetailleerde documentatie meegeleverd. Er wordt op een eenvoudig te begrijpen manier uitgelegd hoe deze sjabloon moet worden geïnstalleerd en geconfigureerd. Als u echter vragen heeft, kunt u onze 24/7 ondersteuning raadplegen. Ons professionele ondersteuningsteam helpt u graag om het maximale uit deze sjabloon voor kattenwebsites te halen.

Template 88372: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Cat club, katteneigenaars club
Downloads:15
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Grid
Onderwerp(en):Dierenwinkel, Katten
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.