Peak Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Creative Mountain-websitemalplaatje Het bergwebsitemalplaatje biedt een klimwebsite met alles wat u nodig hebt. Ze kunnen ook helpen bij het promoten van uw bedrijf. Het is handig omdat mensen de neiging hebben om eerst online naar producten en diensten te zoeken. En daarom moet u een goede online aanwezigheid opbouwen. Dat betekent dat als u uw bedrijf wilt promoten, u online moet zijn en een website moet ontwikkelen. Hoewel u een nieuwe website helemaal opnieuw kunt ontwikkelen, kost dat veel tijd en geld. En niemand kan garanderen dat het resultaat u bevalt. het is echter een stuk eenvoudiger om een vooraf ontwikkelde websitesjabloon te kopen. U kunt vóór de installatie het websitesjabloon controleren, enkele klikken maken op demo enzovoort. Met Peak Mountain Website Template kunt u al het bovenstaande doen. Bovendien heeft het veel zeer nuttige functies. HTML-sjabloon met veel functies Het is een sjabloon met meerdere pagina's en bevat meer dan 20 kant-en-klare HTML5-pagina's. U kunt deze pagina's gebruiken om meer te vertellen over reizen, klimcursussen, instructeurs, enzovoort. Er is een blog en deze is perfect geschikt voor grote tekstpresentaties. En als u indruk wilt maken op klanten met afbeeldingen, kunt u een galerij gebruiken. Onze website-bergsjabloon biedt echter ook: 2 Blog-lay-outs; Meerdere galerijtypen (Raster, metselwerk, keien); Krachtige zoekmachine; Werkende nieuwsbrief-abonnementen en contactformulieren; Google-lettertypen; Parallax. Klanten kunnen online cursussen kopen en u kunt ze bieden met alle nodige contacten. Als u iets in de Peak Mountain-websitemalplaatje wilt wijzigen, kunt u dit naar wens bewerken. Ontwikkelaars hebben CSS3-elementen en -overgangen toegevoegd om uw website aantrekkelijk te maken. Verschillende UI-elementen en ontwerp-effecten helpen u bij het maken van een nieuw ontwerp voor uw website. Volledige responsiviteit en premiumondersteuning Peak is een responsieve sjabloon omdat deze is gebouwd met Bootstrap 4. Het ziet er geweldig uit, zowel op de pc als de smartphone. Een indrukwekkend parallax-effect zal zeker de aandacht van uw klanten trekken. Het gebruik van verschillende vooraf ontwikkelde pagina's kan ook de nodige ruimte bieden voor uw inhoud. Bovendien maken verschillende sociale opties deze bergwebsite-sjabloon geweldig voor elke website. Om u te helpen begrijpen hoe onze sjabloon werkt, hebben we de documentatie opgenomen. Het is gedetailleerd en gemakkelijk te lezen. Het beschrijft alles wat u wilt weten over de website van Peak Mountain. Bovendien staat onze 24/7 premium-ondersteuning u graag te woord als u nog vragen heeft. We streven ernaar om de beste ervaring te bieden bij het gebruik van onze sjablonen. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 88357: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Klimcursussen, bergbeklimmersclub
Downloads:34
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Bergsport, Sport, Sport en Reizen, Meer Sport
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.