Synergy Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Krachtig advies Website sjabloon Raadplegende websitesjablonen worden beschouwd als een krachtig hulpmiddel voor bedrijfspromotie. Meestal zijn deze sjablonen zakelijk georiënteerd. Toch zullen adviesbureaus ze ongetwijfeld ook nuttig vinden. Met deze sjablonen kunnen uw klanten uw bedrijf ook gemakkelijk online vinden. Het is ook een perfecte keuze voor het weergeven van informatie over uw bedrijf. Tegenwoordig beginnen klanten hun zoektocht online en is dit uw kans om ze aan te trekken. Met een goed ontworpen website kunt u meer klanten aantrekken en hen uw diensten verkopen. Zoals je echter kunt noemen, zijn er duizenden websites. En het is jouw missie om ze te overwinnen. Om uw website te laten opvallen, hebben we Synergy consulting websitesjabloon ontworpen. Het is gebouwd om uw visitekaartje te worden. Veelzijdige en betrouwbare websitesjabloon Met een website op basis van de Synergy-websitesjabloon kunt u uw bedrijf presenteren en adverteren. Het is volledig responsive en betrouwbaar omdat het gebaseerd is op Bootstrap 4. De sjabloon biedt een verscheidenheid aan secties en pagina's. U kunt beginnen met een blog en het laatste nieuws beschrijven of meer specifieke informatie vertellen. Bovendien bevat de sjabloon een grote verscheidenheid aan functies: een enorme set gebruikersinterface-elementen en blokken; ondersteuning voor meerdere browsers; coole CSS3-animatie-effecten en overgangen; krachtige zoekmachine; werkende contact- en nieuwsbriefinschrijvingsformulieren; snelheidoptimalisatie. Er zijn ook pre ontwikkelde en volledig functionele contact- en nieuwsbriefinschrijvingsformulieren. Ze helpen u een directe verbinding met uw klanten te onderhouden. Google Maps en Google Fonts zijn ook geïntegreerd in deze sjabloon voor advieswebsites. Houd er echter rekening mee dat voor sommige formulieren extra codering nodig is om goed te werken. Volledig aanpasbare sjabloon met premium-ondersteuning In elk geval zal de website-sjabloon van Synergy Consulting uw betrouwbare tool voor webontwikkeling zijn. De geldige W3C-code is goed gestructureerd en gemakkelijk te bewerken. Het is ook perfect becommentarieerd en SEO geoptimaliseerd. Ons team van ontwikkelaars heeft Synergy snel gemaakt omdat optimalisatie belangrijk is voor elke website. Bovendien biedt deze websitesjabloon volledige aanpassing. Onze ontwerpers hebben ook veel UI-elementen toegevoegd om u in staat te stellen kwaliteit aan te passen.Synergy omvat gemakkelijk te lezen en gedetailleerde documentatie. Dankzij dit kunt u eenvoudig onze sjabloon voor advieswebsites installeren en elk deel ervan configureren. Bovendien, als u extra hulp nodig heeft, zal ons klantenserviceteam u graag raadplegen. Van het aanpassen tot het verfijnen van de sjabloon, onze 24/7 premium-ondersteuning staat altijd klaar om u te helpen. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 87737: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Adviesbureau, adviseurservices
Downloads:52
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Gallery Script:Accordion, Carousel, Grid
Onderwerp(en):Consultancy, Zakelijk, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.