Dr. Norah Crawford Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Sterk creatieve psychologen-websitesjabloon De psychologen-websitesjabloon dient als een multifunctioneel hulpmiddel voor het bouwen van websites van hoge kwaliteit. Zoals elke andere sfeer vereist het een creatieve benadering van website-ontwerp. Psychologie is ook een geweldige manier om persoonlijke problemen op te lossen. Daarom hebben mensen altijd een psycholoog nodig. Maar eerst moeten ze weten wat uw services zijn. U moet zelf adverteren en uitleggen waarom uw services de beste keuze zijn. Het zal ook geweldig zijn om uw diensten en prijzen te presenteren. Daarvoor heeft u een moderne en multifunctionele website nodig. En we weten hoe we u van een dergelijk product kunnen voorzien en uw tijd kunnen besparen. Daarom presenteren wij u een DR. Norah Crawford psycholoog website template. HTML-websitesjabloon met veel functies Dit is een website-sjabloon voor meerdere pagina's met meer dan 20 vooraf ontwikkelde website-pagina's. U kunt elk van hen gebruiken om informatie te sorteren en bij voorkeur te presenteren. Met deze pagina's kunt u meer vertellen over uw diensten en prijzen. U kunt ook bloggen om uw klanten meer te vertellen over psychologie. Bovendien biedt deze sjabloon een reeks andere ongelooflijke functies: geldige W3C-code; SEO-vriendelijk; inclusief SCSS & Pug-bestanden; Parallax-effect; blog-layout; Crossbrowser Support.Dr. Norah Crawford psycholoog website template heeft een aantrekkelijk modern design. Het is een goed ingerichte sjabloon met verschillende ontwerpelementen en effecten. Bovendien kunt u elk deel van deze sjabloon wijzigen om een website-ontwerp te maken dat perfect past bij uw psychologiekliniek. U kunt ook de meegeleverde UI-elementen en blokkenkit gebruiken om een website te bewerken. Interactieve sjabloon met 24/7 premium-ondersteuning Deze HTML-websitesjabloon is schoon genoeg om de meest waardevolle informatie te markeren. Door de goed ontwikkelde structuur kunnen klanten gemakkelijk informatie vinden. Bovendien is de website-sjabloon van de Dr. Norah Crawford multipage psycholoog zeer interactief vanwege het aantal opgenomen formulieren. Toch vereisen sommige van hen extra codering. De sjabloon is ook voorzien van gedetailleerde en gemakkelijk te lezen documentatie. Het beschrijft alles wat u moet weten over het installeren en gebruiken van deze websitesjabloon. Als u echter extra hulp nodig hebt, kunt u zich altijd wenden tot ons 24/7 professionele ondersteuningsteam. Ze beantwoorden graag al uw vragen over de website-sjabloon van Dr. Norah Crawford psycholoog.

Template 87119: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Familie psycholoog, medisch, gezondheidszorg
Downloads:17
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Appointment Booking, Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Gallery Script:Accordion, Carousel, Slider, Grid
Onderwerp(en):Psycholoog, Gezondheid en Medisch
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?