Telecord Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Creatieve HTML-sjabloon voor digitale marketing Een digitale marketingsjabloon is een multifunctioneel hulpmiddel dat kan helpen bij het bouwen van een geweldige website. Specifiek ontworpen voor marketingbureaus, kunnen dergelijke sjablonen ook worden gebruikt door PR- en communicatiebedrijven. Hoewel het bouwen van een indrukwekkende website helemaal nieuw is, kunnen deze sjablonen je ook veel geld besparen. Om je website-ervaring nog eenvoudiger te maken, hebben we Telecord Multipage HTML-sjabloon ontworpen. Naast indrukwekkend functioneel, biedt het ook een creatief ontwerp. Deze sjabloon is ontwikkeld door professionals uit de branche en heeft alles wat u nodig hebt om een uitstekende website te maken. Het zal zeker voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. Functierijke HTML-sjabloon Deze digitale marketingsjabloon biedt een scala aan handige functies. Dankzij de responsieve lay-out gebouwd met Boostrap 4 kan de sjabloon op elk modern apparaat worden weergegeven. U bent ook vrij om het te wijzigen en elk deel van Telecord te bewerken. Het heeft veel vooraf gebouwde pagina's die u kunt gebruiken om uw services te presenteren. Naast deze functies biedt de sjabloon ook: W3C Geldige & SEO-vriendelijke code; SCSS & Pug-bestanden; Coole CSS3-animaties en overgangen; Google-lettertypen en Google Map; Een verscheidenheid aan werkvormen; Een enorme set UI-elementen en blokken. , ondersteunt deze HTML-sjabloon alle moderne browsers en besturingssystemen. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over de prestaties van de digitale marketingsjabloon van Telecord. Het biedt uw website ook zeer nuttige blokken en secties (diensten, prijzen, carrières, getuigenissen, enz.). U kunt onze sjabloon aanpassen aan uw wensen met indrukwekkende visuele effecten en elementen. Zeer handige plug-ins en premiumondersteuning De voordelen van deze digitale marketingsjabloon omvatten ook verschillende vormen en plug-ins. Ze zijn ontworpen om uw website nog aantrekkelijker te maken voor uw klanten. Met Google Maps kunt u eenvoudig uw kantoorlocatie weergeven. Het maakt het ook mogelijk verbinding te maken met uw klanten met behulp van ingebouwde sociale opties. Volledig functionele contact- en nieuwsbriefabonnementsformulieren zijn inbegrepen, samen met andere handige functies. Onze HTML-sjabloon voor meerdere pagina's wordt ook geleverd met gedetailleerde HTML-documentatie. Het is gemakkelijk te begrijpen en beschrijft elk stukje installatie en configuratie van de digitale marketingsjabloon van Telecord. We helpen u echter graag als u problemen ondervindt met deze sjabloon. Ons professionele 24/7 supportteam staat altijd klaar om alle nodige hulp te bieden en al uw vragen te beantwoorden.

Template 87001: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Digitaal marketingbureau, PR-bureau, communicatiebureau
Downloads:30
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Gallery Script:Accordion, Carousel, Grid
Onderwerp(en):Communicatie, Computers en Internet
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?