Vitagex Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Professioneel HTML-sjabloon voor een bouwbedrijf Een websitesjabloon voor een bouwbedrijf kan tegenwoordig de advertentie en het werken met klanten een stuk eenvoudiger maken. Als u uw klantenbestand wilt vergroten, is het bouwen van een aantrekkelijke website een must. Daarvoor heb je absoluut de beste tools nodig. Toch kost het veel tijd om een website helemaal opnieuw te ontwikkelen. Daarom raden we u aan aandacht te besteden aan websitesjablonen. Als u een bouwbedrijf runt, hebben we een perfect product voor u. De Website Template van Vitagex Construction Company is ontwikkeld door professionals en bevat verschillende pagina's die u kunt gebruiken. Deze sjabloon kan helpen om uw informatie te sorteren en uw website gemakkelijk te navigeren te maken. Het heeft 30 vooraf ontwikkelde pagina's. Er zijn echter nog veel meer functies in Vitagex. Een breed scala aan functies Dit websitesjabloon voor een bouwbedrijf heeft een strak, maar aantrekkelijk ontwerp. Het bevat vele indrukwekkende CSS3-effecten en animaties. U kunt ze gebruiken om uw website volledig te transformeren. Met Vitagex kan uw website volledig worden bewerkt. Het betekent ook dat u elk gewenst ontwerp kunt maken. Bovendien biedt Vitagex een aantal andere handige functies: geldige W3C-code; 30 vooraf gebouwde pagina's; volledige responsiviteit; sociale opties; extra CSS3-effecten en animaties. U kunt ook structuur bewerken met meerdere opgenomen UI-elementen en blokken. Ze kunnen uw website intuïtief en gebruiksvriendelijk maken. Een ander ding dat je leuk zult vinden is de code van de sjabloon. Ontwikkeld door professionals, it guaGallery, Blog en Premium 24/7 ondersteuning Dankzij de indrukwekkende galerijfunctie kunt u afbeeldingen invoegen en op de meest aantrekkelijke manier presenteren. Het zal het uiterlijk van uw website verbeteren. Als je het laatste nieuws wilt delen, dan kun je het ingebouwde blog gebruiken. Zowel de galerij als de blog van deze websitesjabloon voor het bouwbedrijf hebben verschillende indelingsopties. Je kunt ook contact houden met klanten via sociale functies en feedback over je werk delen met getuigenissen. Als je extra informatie over deze sjabloon nodig hebt, hebben onze ontwikkelaars gedetailleerde documentatie meegeleverd. Het is gemakkelijk te lezen en te begrijpen. Bovendien beschrijft het alles wat u moet weten over de websitesjabloon van het Vitagex-bouwbedrijf. Als u hier extra hulp bij nodig heeft, neem dan gerust contact op met onze 24/7 premium-ondersteuning. We zullen graag alle problemen met onze website-sjabloon oplossen.

Template 86973: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Bouw, bouwbedrijf
Downloads:35
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Architectuur, Aannemer, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?