Speaker Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Unieke websitesjabloon voor motiverende spreker Een motiverende sprekerswebsite-sjabloon is een unieke multitool die u kan helpen tijd en geld te besparen. Hiermee kunt u meer vertellen over wat u doet. Met een dergelijke website kunt u uw team, hun vaardigheden en ervaring presenteren. En dit is belangrijk als uw hoofdactiviteit evenementen en conferenties voor het publiek aanbiedt. Als u een website wilt ontwikkelen, zijn wij hier om u te helpen. Website-ontwikkeling is een duur en tijdrovend proces. Als u wilt dat alles snel wordt gedaan, heeft u geen gemiddeld websitesjabloon nodig. U hebt een specifiek motiverend sprekerswebsite-sjabloon nodig dat speciaal voor uw doeleinden is ontwikkeld. U hebt een HTML-sjabloon voor de luidspreker nodig. Een ruime keuze aan geweldige functies Deze sjabloon voor meerdere pagina's bevat een aantal handige pagina's met verschillende ontwerpen en structuren. Het is gemakkelijk om informatie te sorteren en te presenteren als u veel pagina's hebt. Bovendien zal uw website betrouwbaar zijn dankzij W3C-geldige codering. Deze code is ontwikkeld door professionals en kan ervoor zorgen dat uw website probleemloos werkt. Trouwens, motiverende spreker website template biedt ook: Enorme set van UI-elementen en blokken; Crossbrowser ondersteuning; Coole CSS3 animatie-effecten en overgangen; Blog & Gallery; Working Nieuwsbrief Abonnement & Contactformulier; Google Map & Google Fonts. Dit is ook een zeer responsieve motiverende spreker website sjabloon. Dankzij deze functie werkt uw website en ziet deze er perfect uit op alle apparaten. Het is ook een goede keuze voor u als u uw website wilt promoten. Spreker is SEO-vriendelijk en staat in de topresultaten van zoekresultaten op internet. Het bevat ook SCSS- en Pug-bestanden. Sjabloonaanpassing & 24/7 ondersteuning Als het op ontwerp aankomt, kunt u elk deel van de sprekerswebsite-sjabloon bewerken. U kunt ook nieuwe effecten en animaties toevoegen. Om bij deze taak te helpen, hebben ontwikkelaars coole visuele elementen toegevoegd. En dankzij de opgenomen gebruikersinterface-elementen en -blokken, kun je met structuur spelen en je website echt gebruiksvriendelijk maken. Bovendien kunt u bloggen en klanten informeren over het laatste nieuws. U kunt verschillende formulieren aan uw website toevoegen, maar sommige vereisen extra codering. Gedetailleerde documentatie geeft u een beter inzicht in hoe deze sjabloon werkt. Het beschrijft hoe de website-sjabloon van de luidspreker moet worden geïnstalleerd en geconfigureerd. Bovendien is het op een eenvoudig te begrijpen manier geschreven. Als u extra hulp nodig hebt bij het aanpassen van deze motiverende sjabloon voor sprekerswebsites, kunt u zich wenden tot onze 24/7 ondersteuning. Ons professionele ondersteuningsteam zal graag elk probleem oplossen dat verband houdt met deze websitesjabloon. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 86898: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Evenementenbureau, organisatie van conferenties, sprekersdiensten, seminar
Downloads:46
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Grid
Onderwerp(en):Event Planner, Zakelijk, Entertainment, Games & Uitgaan, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.