Garage Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Elk modern bedrijf vereist een betrouwbaar hulpmiddel voor presentatie en reclame. De meest moderne manier om uw diensten te presenteren en veel klanten te bereiken is ongetwijfeld een website. En als u een autoverhuurbedrijf runt, dan hebben we een responsieve websitesjabloon die speciaal voor u is ontwikkeld. Garage is schoon, maar toch stijlvol en modern sjabloon voor autoverhuurwebsites. Dankzij de verscheidenheid aan vooraf ontwikkelde pagina's kunt u uw website aanpassen aan uw wensen. U kunt al deze pagina's gebruiken om klanten te vertellen over uw bedrijf, team en services. Bovendien kunt u de vloot van uw autoverhuurbedrijf onder de aandacht brengen. U kunt ook alle benodigde bedrijfscontacten vermelden. Als u het laatste bedrijfsnieuws wilt verspreiden, kunt u bloggen. Plaats al het nieuws en updates met behulp van verschillende blog-lay-outs die bij de sjabloon zijn geleverd. Ondertussen zijn sociale opties handig als u contact wilt houden met uw klanten. Dit alles maakt van Garage een betrouwbare website-responsive website-sjabloon. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 85967: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Autoverhuur, autodelen
Downloads:24
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Appointment Booking, Bootstrap, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Grid
Onderwerp(en):Autoverhuur, Auto, Auto's en Motoren
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Tags:agency, clients, club, company, rent, reserve, ride, safety, school, service, services, sport, team, transport, transportation, travel, trucking, vehicle
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.