Crafter Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Crafter is een van onze beste producten. We noemen het met trots een mini-vlaggenschipproject en het heeft meer dan genoeg functies om indruk op je te maken. Crafter bevat 8 grote thema's ontwikkeld voor verschillende niches. De sjabloon bevat meer dan 175 pagina's en u kunt deze gebruiken om reclame te maken voor uw producten of diensten. Bovendien biedt Crafter u verschillende opties voor aanpassing. Bovendien krijgt Crafter door regelmatige updates nieuwe thema's en functies bij elke update. Deze HTML-sjabloon heeft een goed ontwikkelde code en werkt dankzij deze functie perfect op alle apparaten en besturingssystemen. Een enorme verzameling UI-blokken en -elementen biedt u nog meer aanpassingsmogelijkheden. U moet de Crafter-productpagina raadplegen als u een betrouwbare en aantrekkelijke website wilt ontwikkelen. Aarzel niet om contact op te nemen met onze 24/7 klantenondersteuning als u vragen hebt. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 85228: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ontworpen voor:Multipurpose
Downloads:16
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Appointment Booking, Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Zakelijk, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?