DJ Angerone Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Elke moderne muzikant moet online zijn om zijn geluid te presenteren en fans te informeren over het laatste nieuws. Het is nog belangrijker voor de jonge generatie. Toch is niet elke website geschikt voor dj's, muzikanten en muziekbands. Dit is de reden waarom ontwikkelaars van TemplateMonster een HTML-sjabloon voor DJ Angerone hebben gebouwd. Deze sjabloon is stijlvol en modern. Bovendien zal het een opvallende reclametool voor je muziek zijn. Het is ook goed gestructureerd en bevat veel ontwerpfuncties die u kunt gebruiken om uw website te versieren. Bovendien kunt u deze sjabloon, vanwege de schone code, bewerken zonder enige codeervaardigheid. En als u uw muziek wilt presenteren, kunt u deze eenvoudig uploaden naar uw website. U kunt uw albums presenteren met Discography-pagina en uw concerten aankondigen via de tourpagina. Je kunt ook sociale media en YouTube gebruiken om voor jezelf te adverteren. Het heeft ook een reserveringsfunctie, een rondreisschema, een nieuwsbrief en vele andere functies.Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 80171: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:DJ-website, muziekwebsite, website voor muzikanten, website voor muziekband.
Downloads:23
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Grid
Media:Audio Player
Onderwerp(en):DJ, Muziek, Clubs en DJ's, Kunst en Cultuur, Entertainment, Games & Uitgaan
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.