Costrax Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Meerdere creatieve paginalay-outs met een verzameling nette, niet-flash-grafische afbeeldingen zijn alles wat u nodig hebt om een stijlvolle website voor boekhoudservices te maken. En u kunt het begin van uw financiƫle dienstverlening vereenvoudigen door een sjabloon in twee klikken te installeren. U kunt de online betaalsystemen ook integreren in de site. In de sjabloon zijn er ook verschillende add-ons waarmee u verschillende componenten en secties kunt toevoegen: sociale netwerkfunctionaliteit, infographicelementen, schuifregelaars, blogberichten, enzovoort. De sjabloon gebruikt een vloeiend schuiven en heeft een contactformulier. Met Google-lettertypen en geweldige sets met pictogrammen kun je jezelf niet beperken tijdens het instellen. Deze sjabloon is een echte deal als u op zoek bent naar een stijlvolle oplossing voor een niet-CMS-website met meerdere pagina's. De sjabloon is zeer geschikt voor zakelijke en servicesites. Met deze HTML5-sjabloon van meerdere pagina's kunt u een perfecte website voor boekhoudservices maken.

Template 78224: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ontworpen voor:De sjabloon kan worden gebruikt voor zakelijke en boekhoudkundige websites.
Downloads:39
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Slider, Grid
Onderwerp(en):Accountant, Zakelijk, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?