Jasmine Mills Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

We weten hoe belangrijk het is om uzelf en uw producten te presenteren als het gaat om kunstactiviteiten. Vooral de beeldende kunst. Tegenwoordig moet je online zijn om een succesvolle artiest of dealer te zijn. Daarom hebben we een HTML-sjabloon voor Jasmine Mills gemaakt. Deze multipage HTML-sjabloon is ontwikkeld door een team van professionals en heeft alles wat u nodig hebt voor een succesvolle website. Het belangrijkste kenmerk van deze sjabloon is een ontwerp. Volledig bewerkbaar en zeer responsive, het kan indruk maken op klanten vanaf het eerste gezicht. Het werkt op alle apparaten en op alle besturingssystemen en u kunt het wijzigen met eenvoudige slepen en neerzetten. Bovendien is het goed gestructureerd en bevat het veel kant-en-klare pagina's en kunt u ze vullen met verschillende inhoud. Het heeft ook een blog en sociale opties. Deze functies zullen van pas komen als u informatie wilt verspreiden of contact wilt houden met klanten. Het heeft een galerij, getuigenissen, google maps en nog veel meer handige functies. Je kunt er meer over lezen op een productpagina. Daarnaast is Jasmine Mills ontwikkeld met Novi Page Builder. Het is een betrouwbare en multifunctionele webontwikkelingstool voor bewerken. Het biedt u elementen voor het slepen en neerzetten van elementen, veel lay-outopties, achtergrondopties en vele andere visuele elementen. Let op: .psd-bestanden zijn niet opgenomen in dit sjabloonenpakket.

Template 77733: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Kunst professionele, persoonlijke kunstenaarswebsite, galeriewebsite, kunsthandelwebsite, museumwebsite
Downloads:18
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips, Background Video
Animation:HTML plus JS, Background video
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Novi Builder, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly, Visual Editor
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Kunst, Kunstgallerij, Artist Portfolio, Kunst en Cultuur
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Novi Templates:Novi templates
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.