DJ FOX Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Ben je een getalenteerde DJ of muzikant en wil je meer fans vinden dan moet je online gaan. Het is een moderne communicatietool waarmee je je muziek met de snelheid van het licht naar alle landen kunt verspreiden. Bovendien is uw persoonlijke website een teken dat u veel doet voor uw muzikale activiteiten. Een website is een teken van een volwassen muzikant. Je fans zullen het zeker leuk vinden. Daarnaast biedt een website u meerdere kansen. U kunt uw producten verkopen of de tour aankondigen. DJ FOX is een HTML-sjabloon met meerdere pagina's en heeft alles wat je nodig hebt voor een goede website voor muzikanten. Het heeft een volledig bewerkbaar, helder en creatief ontwerp. En je hebt geen codeervaardigheden nodig om het te veranderen. Het bevat veel kant-en-klare pagina's die u kunt vullen met elk type inhoud. Bovendien heeft het sociale opties en blogfunctie. Het is moeilijk om alle handige functies die DJ Fox heeft te beschrijven. Ga dus naar de productpagina en controleer deze HTML-sjabloon zelf.

Template 77217: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:DJ-website, website van platenmaatschappij, website van het label, website van een muzikant, website van producent
Downloads:40
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips, Background Video
Animation:HTML plus JS, Parallax, Background video
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Media:Audio Player
Onderwerp(en):DJ, Muziek, Clubs en DJ's, Kunst en Cultuur, Entertainment, Games & Uitgaan
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.