Get Unit Website Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Als u ICO-activiteiten wilt starten en u een website nodig heeft, is Get Unit een perfecte keuze voor u. Gebouwd om perfect te werken als ICO-website, het is een goed gestructureerde websitesjabloon die alle belangrijke informatie snel en kernachtig kan presenteren. Het heeft een creatief, maar compact ontwerp dat informatie op de meest gewenste manier kan benadrukken. Bovendien is het meertalig en kunt u uw website in verschillende talen vertalen om nieuwe klanten te bereiken. U kunt alle delen van een website wijzigen en verfraaien met opvallende visuele effecten. Dankzij de structuur en de uitstekende zoekfunctie biedt Get Unit uw klanten een intuïtief ontwerp. Bovendien is het zeer snel reagerend en ziet het er perfect uit op alle apparaten en besturingssystemen. Let op: .psd-bestanden zijn niet opgenomen in dit sjabloonenpakket.

Template 77143: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:ICO-bedrijf, Cryptocurrency-bedrijf, cryptocurrency-mijnbouw
Downloads:42
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Onderwerp(en):Investeringen, Bank, Zakelijk, Financieel, Dienstverlening
Tags:accounting, agency, consulting, corporate, financial, industry, personal, technical, technology, bitcoin, cryptocurrency
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google Web Fonts, Tabs, Background Video
Animation:HTML plus JS, Background video
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Bootstrap Versie:4.0.x
Gallery Script:Accordion, Grid
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Types:Website Templates

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.