Diane Moore Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Tegenwoordig is het voor veel mensen belangrijk om gezond te zijn. Een van de componenten voor een gezond leven is gezond voedsel. En soms hebben mensen een specialist nodig om een goed type dieet te maken. En als u de voedingsspecialist bent, kunt u uw bedrijf starten. Maar om klanten te vinden, heb je een website nodig. Je moet online zijn omdat de meeste klanten op het internet beginnen met zoeken naar een voedingscoach of een dieettype. En Diane Moore is een perfecte keuze voor een foodcoach-website. Gemaakt met Novi Builder is deze HTML-sjabloon uiterst eenvoudig te onderhouden. U kunt eenvoudig website-elementen slepen en neerzetten en u kunt elk element van uw website wijzigen. Bovendien hebt u geen codeervaardigheden nodig om uw website te veranderen. Dankzij Novi-plug-ins kunt u snel en eenvoudig sociale opties of visuele effecten invoegen. Diane Moore heeft een helder en helder ontwerp dat gemaakt is om gebruikers aan te trekken. Bovendien heeft het veel nuttige vooraf gebouwde pagina's die u kunt vullen met inhoud. Of u kunt bloggen en adverteren via sociale opties. U kunt ook een galerij maken en klanten visuele inhoud van hoge kwaliteit bieden. Dus als u een eenvoudig te installeren en onderhouden multifunctionele website met een ultramoderne Novi-pagina-bouwer nodig hebt, download dan Diane Moore en maak een website van uw droom. Let op: .psd-bestanden zijn niet opgenomen in dit sjabloonenpakket.

Template 77040: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Voedingsbank, voedingsspecialist, gezondheidszorg
Downloads:15
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Novi Builder, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly, Visual Editor
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Voedingsconsulent, Gezondheid en Medisch, Dokter
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Novi Templates:Novi templates
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.