Preschool Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Goede ouders geven om de toekomst van hun kinderen en ze proberen hen een goede opleiding te geven. En het is verstandig om te beginnen vanaf een jonge leeftijd. En als u van een kindereducatiebedrijf houdt of als u de leiding heeft over de kleuterklas, moet u een groot aantal klanten bereiken om succesvol te zijn. Bovendien moet u uw diensten op de best mogelijke manier presenteren. En moderne technologieën zijn hier om u te helpen. Controleer de voorschoolse multipagina HTML-sjabloon. Het is speciaal ontwikkeld voor educatieve bedrijven en bevat alle functies die u mogelijk nodig heeft. U kunt bloggen via de mediapostfunctie. U kunt de galeriefunctie gebruiken om indruk te maken op klanten met inhoud van hoge kwaliteit. Dankzij vooraf gemaakte pagina's kun je leerlingen en hun ouders informeren over lessen, nieuws en andere waardevolle informatie. Gebouwd met een geldige code werkt het snel en zonder problemen.

Template 76608: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Kleuterschool, kleuterschool
Downloads:18
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, MixItUp
Waardering: (2 beoordelingen)
Onderwerp(en):Kinderopvang, Onderwijs, Gezin, Lagere school, Onderwijs en Boeken, Woning en Gezin, Kinderen, Basisschool
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.