Nordan Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Als u een industriële bedrijfseigenaar bent en u wilt dat uw bedrijf een aantrekkelijke en detecteerbare website heeft, gebruik dan onze volledig responsieve Industriële bedrijfsmultipaag moderne websitesjabloon en u zult nooit meer zorgen hoeven te maken over het opnieuw tekenen van nieuwe klanten bij uw bedrijf. Dit is een universele HTML5-oplossing met meerdere pagina's voor industriële bedrijven. Deze premiumsjabloon heeft een aanpasbare startpagina en verschillende opties voor het weergeven van meerdere productcategorieën. Deze sjabloon heeft een verbluffend ontwerp. Er zijn verschillende kleurenpatronen voor verschillende smaken. Elk element van de site is zorgvuldig ontworpen en ziet er geweldig uit op alle schermen. De snelheid van de site is ook op het hoogste niveau dankzij de schone code van hoge kwaliteit. En ook, deze sjabloon is gemaakt met behulp van de Novi Builder. De Novi Builder heeft de functionaliteit in de vorm van een visuele bewerkingsmodus. Hierdoor kunnen gebruikers met de sjabloon werken zonder codeervaardigheden. Let op: .psd-bestanden zijn niet opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 75534: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Deze sjabloon is gemaakt voor industriële, zakelijke en servicesites.
Downloads:23
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Novi Builder, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly, Visual Editor
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Architectuur, Aannemer, Staal, Mijnbouw, Industrieel, Cement, Ontwerp, Packaging, Design en Fotografie, Zakelijk, Woning en Gezin, Bouwmaterialen
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Novi Templates:Novi templates
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?