Spinecare Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

De website van het medisch centrum moet volgens een aantal regels worden gebouwd, anders is het niet efficiënt en betrouwbaar. We hebben Spinecare HTML-sjabloon met meerdere pagina's gemaakt om aan alle vereisten te voldoen. Het ontwerp van de sjabloon is eenvoudig en nauwkeurig, het kleurenschema komt overeen met de verwachtingen van klanten en de navigatie is vrij eenvoudig. De bezoeker zal in korte tijd alles vinden wat hij nodig heeft en dat verbetert de gebruikerservaring. Een sjabloon is ook een handige tool voor de maker van de website. Het is volledig compatibel met Novi Builder en dat betekent dat alle aanpassingen eenvoudig zijn als taart. Novi Builder helpt u het uiterlijk van de pagina naar wens te veranderen, zonder problemen. Let op: .psd-bestanden zijn niet opgenomen in dit sjabloonenpakket.

Template 74339: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Wervelkolom zorgcentrum, medisch centrum, privékliniek
Downloads:15
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Novi Builder, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly, Visual Editor
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Psycholoog, Medische apparatuur, Tandheelkunde, Plastische chirurgie, Kinderarts, Ambulance, Gezondheid en Medisch, Counseling, Dokter, Alternatieve geneeswijze
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Novi Templates:Novi templates
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.