Top Project Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Topprojecten is een multifunctionele HTML5-sjabloon die een solide basis zal vormen voor sites voor bouw- en architectenbureaus. De schone en snel te scannen lay-out zorgt voor een naadloze browse-ervaring en een indrukwekkende scanbaarheid van uw gegevens. De beschikbaarheid van een reeks vooraf ontworpen pagina's bespaart u veel tijd bij het ontwikkelen van aangepaste elementen voor uw site. Het thema biedt geavanceerde navigatiepatronen die worden gepresenteerd door middel van MegaMenu en geavanceerde live-zoekopdrachten. Alle elementen van het ontwerp van het thema zijn 100% bewerkbaar. Er zijn 3 verschillende lay-outs beschikbaar in het downloadpakket van het thema. Het volledig responsieve thema is gebouwd met de geldige code en de hedendaagse SEOpractices in gedachten.

Template 74319: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Bouw, architectuur, industrieel
Downloads:121
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Gallery Script:Accordion, Carousel, Isotope, Slider, Grid
Waardering: (9 beoordelingen)
Onderwerp(en):Architectuur, Aannemer, Hovenier, Industrieel, Webdesigner, Bouwtekeningen, Ontwerp, Ontwerpstudio, Designer Portfolio, Design en Fotografie, Zakelijk, Woning en Gezin
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
TmPrime:1
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.