Eclipse Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Deze volledig responsieve multifunctionele HTML5-sjabloon is alles wat u nodig hebt om een volledig functionele bedrijfswebsite te maken. Met deze sjabloon wordt u gemakkelijk de nummer één in zoekresultaten. Lanceer je gloednieuwe bron die voldoet aan de nieuwste trends in de wereld van webontwikkeling. U zult aangenaam verrast zijn door hoe eenvoudig het is om deze premium multifunctionele oplossing aan te passen. Deze sjabloon zal u helpen om uw diensten op de best mogelijke manier aan de wereld te introduceren. Ingebouwd comfortabel bedieningspaneel, compatibiliteit met een groot aantal plug-ins en integratie van sociale netwerken zullen uw website benadrukken tussen vele andere vergelijkbare projecten die er al zijn.

Template 70590: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Dit is een universele sjabloon die geschikt is voor de bouw, het bedrijfsleven. interieurontwerp, medische en een reeks andere doeleinden.
Downloads:17
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips, Background Video
Animation:HTML plus JS, Parallax, Background video
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Appointment Booking, Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Design en Fotografie, Zakelijk, Fashion en Beauty
Formulier(en):Booking Form, Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?