Creator Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Deze mooie en responsieve HTML5-sjabloon voor ontwerp-multifunctionals helpt je om een snelle, stijlvolle en overzichtelijke website te maken voor je ontwerpbedrijf. Het is een bijna gebruiksklare website (met zeven sjablonen in één oplossing), die even snel werkt op elk type apparaat, inclusief mobiel. Deze sjabloon is adaptief, SEO-geoptimaliseerd en met een krachtig beheerderspaneel met uiterst eenvoudig te begrijpen bedieningselementen. Het bevat een breed scala aan aanpassingsopties. Ontwerp en inhoud kunnen worden aangepast aan de individuele voorkeuren. De functionaliteit van uw toekomstige website kan ook gemakkelijk worden uitgebreid met behulp van verschillende gratis plug-ins en add-ons.

Template 70411: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Deze oplossing is geschikt voor websites over kunst en cultuur.
Downloads:54
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips, Background Video
Animation:HTML plus JS, Parallax, Background video
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Waardering: (4 beoordelingen)
Onderwerp(en):Landschapsontwerp, Interieurontwerp, Meubels, Woningdecoratie, Hovenier, Ontwerp, Huishoudelijk, Ruiten, Vloeren, Design en Fotografie, Woning en Gezin, Decor
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?