Blameless Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Blameless is een HTML5-sjabloon voor de nagelstudio-multipage. De sjabloon maakt het aanbod van diensten een relaxte en eenvoudige procedure. De mogelijkheden van de sjabloon worden alleen beperkt door uw verbeeldingskracht. U hoeft de programmeertalen niet te kennen om met een paar klikken prachtige pagina's te krijgen. Blameless biedt unieke ontwerpopties, een effectief platform voor e-commerce, een prachtige aangepaste diavoorstelling en SEO-optimalisatie. Snel laden van de site, installatie in één klik en eenvoudige handelingen met het admin-paneel zijn opmerkelijke voordelen van de sjabloon. Je wordt ook bijgestaan door geweldige documentatie en premium ondersteuning. Dit is een onbeperkte keuze aan kleuren om een gebied van schoonheid en goede smaak te creëren.

Template 69974: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:De sjabloon is geschikt om te worden gebruikt voor Fashion & Beauty-websites.
Downloads:74
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Appointment Booking, Bootstrap, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Schoonheidssalon, Opleiding Schoonheidsspecialist, Nagelsalon, Modellenbureau, Modellen Portfolio, Beauty, Mode, Kleding Webwinkel, Fashion en Beauty, Accessoires, Lingerie, Salon
Formulier(en):Booking Form, Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?