Ezone- Responsive Multipurpose E-Commerce Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Ezone is een HTML5-sjabloon die alle desktops, tablets en mobiele apparaten ondersteunt. Het is een e-commerce bootstrap-sjabloon. Welke geschikt is voor het verkopen van multi-purpose categorie online verkopen zoals kleding, mode, accessoires, digitale artikelen, sieraden, schoenen, lingerie, elektrische artikelen etc. Sjabloon is extreem gemakkelijk om te werken, de beste kwaliteit wordt door ons gegeven, 100% gebruiksvriendelijk en volledig aangepast . We hebben ook zorgen over de vrijheid van ontwikkelaars. HTML-validatie is ook in alle sjablonenpagina's opgenomen. Alle HTML-bestanden zijn goed gestructureerd en goed ontworpen. We hebben deze sjabloon getest met meerdere mobiele schermen, een tablet en verschillende desktopcomputers. Ezone is gebouwd op Bootstrap-responsive framework. Aanpassingen zijn mogelijk met deze sjabloon die u zullen helpen de merkwaarde van uw website te herdefiniëren. We hebben 2 verschillende, vooraf gemaakte lay-outs voor startpagina's en 50+ HTML-bestanden, Ezone-pakket toegevoegd om u de beste keuzes te bieden in maatwerk.We zijn bereid om ons best te doen aan onze klant met een uniek ontwerp en een goede quality.Features100% Volledig responsieve sjabloonHTML5 + CSS350 + HTML PagesNews Latter PopupGeweldig Megamenuw3 geldig CodeMulti-Browser OndersteuningFully AanpasbaarBootstrap 4.0.0Google-lettertypen gebruikenFont-Awesome Icon werken PHP ContactformulierGoogle MapWell gedocumenteerdProducttimerCategorieën Pop-upPagina AfdrukkenJavascript-plug-ins Bronnen jQueryBootstrap v4.0.0jQueryUiFotoramaowlCarouseldownCountCss-plug-ins BronnenBootstrap v4.0.0Font AwesomeGoogle FontSommige afbeeldingen worden alleen gebruikt voor voorbeeldweergave alleen en NIET opgenomen in de definitieve aankoopbestanden.

Template 69595: Website Template
Ontwerper:RKSolutions
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met RKSolutions, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:9
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Features:Bootstrap, Multipurpose, Responsive, Retina Ready, Testimonials
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Kleding, Mode, Kleding Webwinkel, Fashion en Beauty, Accessoires
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?