Promo Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Dit HTML5-sjabloon van het reclamebureau met meerdere pagina's zal uw aanwezigheid op internet helpen verbeteren. Deze sjabloon heeft een stijlvol ontwerp, het is snel en gemakkelijk te gebruiken. Kies uit veel verschillende lay-outs om uw sjabloon aan te passen zodat deze er unieker uitziet. Deze sjabloon is adaptief. Dat betekent dat u zich niet hoeft te bekommeren om verschillende pagina-indelingen voor verschillende platforms. Zoals mobiele apparaten, tablets en desktopcomputers. Installeer het en zorg ervoor dat het uw bedrijf op het web vertegenwoordigt van de beste kant. De sjabloon bevat veel nuttige functies om uw werk te vereenvoudigen bij het maken en beheren van uw webresource.Help niet vergeten dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonenpakket.

Template 69547: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:De sjabloon werkt voor het maken van de website van het reclamebureau.
Downloads:24
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Grid
Onderwerp(en):Consultancy, Marketing Bureau, Management, Reclamebureau, SEO, Callcenter, Vacaturebank, Kantoor, Zakelijk, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?