Filmudio Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Filmudio - Movie Production, Film Studio en Entertainment Bootstrap 4 Template is een creatieve en moderne HTML5-sjabloon voor de film- of filmindustrie. Deze responsieve HTML-sjabloon is speciaal gemaakt voor films, productiebedrijven, filmstudio's, entertainmentindustrieën en filmmakers. Natuurlijk wordt het getest met meerdere apparaten. Filmudio Film Studio Template is gebouwd op basis van Bootstrap 4-framework. Bouw je eigen filmproductie of video-gerelateerde website, met behulp van de geldige HTML5 & CSS3 die is ontworpen voor complete beginners. Het is geldig voor flexibiliteit en eenvoudige aanpassingen. Er is geen codeerkennis vereist om uw filmgerelateerde website te maken, aan te passen en te beheren. In Filmudio krijgt u vier moderne Homepages en in totaal 9 HTML-pagina's om uw website voor filmproductie en filmmaken op te zetten. Deze op bioscoop georiënteerde HTML-sjabloon wordt geleverd met functies zoals Video BG Slider, Testimonial, Google-lettertypen, Google Map, W3C Validate Markup en A Well Detailed Documentation. Daarnaast kunt u animaties, de nieuwste trailer, services, galerij en meer opties en functies downloaden met Filmudio. De compatibele Filmudio - Filmproductie, Filmstudio en Entertainment Bootstrap 4-sjabloon kan worden gebruikt voor de website van een creatief project. Probeer het nu! Hoofdkenmerklijst: 4+ StartpaginaValid HTML5 & CSS3Gemaakt, schoon en eenvoudig ontwerp Creatief en modern ontwerpTotaal 9 HTML-pagina'sVolledig responsieve vier moderne startpagina'sCross Browser OptimizationWell Geclassificeerde HTML- en CSS-bestanden Getest met meerdere apparaten Bootstrap 4 Mooi en uniek ontwerp W3 valideren MarkupWell gedocumenteerdGoogle-lettertypen Goed gedocumenteerd en veel moreNotes: afbeeldingen zijn niet inbegrepen.

Template 69542: Website Template
Ontwerper:ThemesHub
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:13
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Features:Bootstrap, Mobile Layout Included, Optimized Source Code, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Film, Entertainment, Games & Uitgaan
ExcludeExclusive:Yes
Tags:actor, cinema, clean, creative, director, entertainment, film, movie, studio, trailer, video
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.