Hospital Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Met deze Medical Service Multipage HTML5-sjabloon kunt u een functionele website voor de gezondheidszorg maken. Gebruik deze snelle en betrouwbare sjabloon om uw medische website te maken. Er zijn veel mogelijkheden om te bewerken die u zullen helpen de sjabloon te veranderen en op uw eigen manier aan te passen. Met deze sjabloon kunt u een stijlvolle en responsieve website maken. Met deze sjabloon krijgt u een geweldige respons, een intuïtieve interface, verbluffende illustraties en instelbare looks. Het komt ook met volledige blogging en sociale netwerkondersteuning. En vele functies, zoals widgets en dynamische pagina's, zullen uw website-ervaring een stuk beter maken. En functies zoals prijstabellen zullen het leveren van uw services verlichten.Let op: .psd-bestanden zijn niet opgenomen in dit sjabloonenpakket.

Template 69485: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:De sjabloon is geschikt voor medische websites.
Downloads:33
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Appointment Booking, Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Slider, Grid
Waardering: (3 beoordelingen)
Onderwerp(en):Medische apparatuur, Tandheelkunde, Plastische chirurgie, Kinderarts, Ambulance, Haarkliniek, Gezondheid en Medisch, Counseling, Voortplantingskliniek, Revalidatie, Dokter
Formulier(en):Booking Form, Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.