CardoCoin Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Start uw gloednieuwe Bitcoin-website die voldoet aan de nieuwste trends in de wereld van cryptocurrency! U zult aangenaam verrast zijn door hoe eenvoudig het is om deze Premium Multipage HTML5-sjabloon sjabloon aan te passen. Het is volledig responsive (wat betekent dat het even snel en stabiel werkt op elk type apparaat, van pc's tot smartphones) en klaar voor het netvirus. Deze sjabloon zal u helpen om uw diensten op de best mogelijke manier aan de wereld te introduceren. Ingebouwd intuïtief bedieningspaneel, een groot aantal widgets en integratie van sociale netwerken. Dit alles zal uw website benadrukken tussen vele andere soortgelijke projecten die er al zijn. En integratie met Google-lettertypen helpt u bij het maken van stijlvolle typografie voor uw website. Let op: .psd-bestanden zijn niet opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 69116: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:De sjabloon is geschikt voor de bitcoin-websites.
Downloads:15
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Gallery Script:Accordion, Carousel, Slider, Grid
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Consultancy, Investeringen, Financieel adviseur, Accountant, Makelaardij, Verzekeringen, Bank, Hypotheek, Betaaldiensten, Zakelijk, Financieel, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.