Aerial Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Aerial - Wedding Photography Template is een responsieve, elegante en prachtige website-sjabloon voor een bruiloft. Dit stijlvolle sjabloon is geweldig voor fotograaf, trouwfotograaf en professionele fotograaf. Het heeft alles wat je nodig hebt om de belangrijkste dag van je leven te herinneren. Ontwerp een nette en schone website waar iedereen dol op zal zijn. Het is gebouwd op basis van het Bootstrap 3-framework en een geweldige optie voor degenen die hun projecten nodig hebben om er aantrekkelijk en oogstrelend uit te zien.5 Homepages of Aerial geeft je de volledige vrijheid om je trouwfotografiewebsite te versieren. U kunt uw verhaal, team, service, prijsplan, instagramafbeeldingen en galerij op uw website gemakkelijk op een elegante manier onthullen. Het biedt ook Google Web Fonts, Ajax Contact Formulier, Google Contact Map, Nieuwsbrief, Social Media Integration, Slider en nog veel meer. De geoptimaliseerde cross-browser antenne ondersteunt alle belangrijke browsers, zoals Safari, Chrome, Firefox en Internet Explorer . Installeer het en ontvang levenslange gratis updates. Met Aerial - Wedding Photography Template onderscheidt u zich van uw professionele trouwwebsite om de grote dag van uw klanten te besteden. Opmerking: afbeeldingen zijn niet inbegrepen.

Template 68821: Website Template
Ontwerper:ThemesHub
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met ThemesHub, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:1
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Features:Bootstrap, Mobile Layout Included, Optimized Source Code, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Fotograaf, Huwelijk, Design en Fotografie, Fashion en Beauty
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?