Raees Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Raees - Responsive Architecture / Architect Template is een moderne en gedurfde architectuur- en bouwsjabloon voor websites. Dit geweldige minimalistische ontwerp is geschikt voor elk type bouwbedrijf, architect, architectuur, bouwwebsite. Raees is 100% responsive, dus dat ziet er geweldig uit op elk schermformaat en elk apparaat. Rosa Architect Template is een schoon en elegant websitesjabloon dat het beste past bij architecten, landschapsontwerpers, architectenbureaus en interieurontwerpers. Raees is gebouwd op basis van het Bootstrap 3-framework met geldige HTML5 & CSS3-code. Je hebt eigenlijk geen codeerkennis nodig. Goed georganiseerde broncode is eraan toegevoegd.Raees - Architecturale HTML-sjabloon heeft unieke startpagina's zoals Home One Page en Home Multi Pages, en in totaal 10 HTML-pagina's. Het geeft je verschillende stijlen om je website op een prachtige manier te bouwen. De aanpassing is zo eenvoudig met deze dynamische sjabloon. De responsieve paginalay-outs zijn volledig bewerkbaar. Deze voor meerdere browsers geschikte sjabloon biedt een functioneel Ajax-contactformulier, Google Fonts, Google Map, nieuwsbriefabonnement, updates en verbeteringen. Gebruikers kunnen eenvoudig uw ervaring, specialisatie, projecten, services, teamleden, prestaties, klantenreview, blogartikelen en veelgestelde vraag. Over het algemeen is het een interactieve websitesjabloon met moderne ontwerplay-out en webelementen. Probeer Raees - Responsive Architecture / Architect Template onmiddellijk. We hebben een gedetailleerde en goed documentatie toegevoegd voor uw gemak. Neem deel aan het gesprek op het ondersteuningsforum om oplossingen te vinden, vragen te stellen en uw ideeën te delen.FeaturesValid HTML5 & CSS3Neat, schoon en eenvoudig ontwerp Creatief en modern ontwerpTotaal 10 HTML-pagina's gebaseerd op Bootstrap v3Volledige responsieve1 startpagina'sCross Browser OptimizationWell Commentaar HTML & CSS-bestandenGoogle Fontsdynamic contactformulier Goed Gedocumenteerd Opmerking: afbeeldingen zijn niet inbegrepen.

Template 68819: Website Template
Ontwerper:ThemesHub
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met ThemesHub, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:5
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Features:Bootstrap, Mobile Layout Included, Optimized Source Code, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Architectuur, Aannemer, Woning en Gezin
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?