Eduhome Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Eduhome - Onderwijs HTML-sjabloon is een responsieve website-sjabloon voor onderwijs. Deze onderwijssjabloon is gebaseerd op het Bootstrap-framework. Het creatieve en moderne ontwerp van Eduhome weerspiegelt de professionele kijk en het enthousiasme van jongeren op uw website. Het is een perfecte keuze voor een educatieve of institutionele website. Installeer het en voer deze sjabloon meteen uit. Eduhome HTML-sjabloon heeft 5 lay-outstijlen op de homepage met 15+ HTML-pagina's, zoals Over pagina, Blogpagina, Pagina Blogzijbalk, Pagina rechterzijbalk, Pagina met bloggegevens, cursuspagina, cursus Pagina Details, Gebeurtenispagina, Gebeurtenis linkerzijbalkpagina, Evenementzijzijbalk Pagina, Evenementdetailpagina, Leraarspagina, Docentdetails Pagina en Contactpagina. De pagina is mobielvriendelijk, zodat deze eenvoudig te gebruiken is op een mobiel apparaat. Deze educatieve browsersjabloon is ultiem flexibel met veel leuke opties en functies. Het biedt tal van functies, zoals het mededelingenbord, de knop Cursussen bekijken, cursussen aanbieden, aankomende evenementen, testimonial, nieuwste blog, nieuwsbriefabonnement, Google-weblettertypen, contactformulier voor werk, informatie, handige link en nog veel meer. U kunt video op uw eigen manier levendig weergeven website. De details over cursussen, docenten, evenementen en blog zijn beschikbaar voor het gemak van het publiek. Als u een helder gekleurd en eenvoudig maar professioneel websitemalplaatje wilt, dan is deze moderne onderwijssjabloon wat u zoekt voor uw website! Grijp hem nu. Belangrijkste kenmerkenValid HTML5 & CSS3Gemaakt, schoon en eenvoudig ontwerp Creatief en modern ontwerpTotaal 10 HTML-pagina'sGebouwd op basis van Bootstrap v3Fully Responsive5 startpagina's 4 startpagina'sCross Browser OptimizationWell Geclassificeerde HTML- en CSS-bestandenGoogle-lettertypenContactformulier werkWet gedocumenteerd Opmerking: afbeeldingen zijn niet inbegrepen

Template 68759: Website Template
Ontwerper:ThemesHub
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met ThemesHub, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:0
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Features:Bootstrap, Mobile Layout Included, Optimized Source Code, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Onderwerp(en):Onderwijs, Onderwijs en Boeken
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?