Hypno Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Hypno - Personal Creative Portfolio HTML-sjabloon is de beste keuze voor het maken van een website. Het responsieve ontwerp van Hypno is trendy en slank. Het is niet belangrijk dat u, wat voor soort bedrijf u ook heeft, altijd een website nodig zult hebben. Het is geschikt voor websites voor webontwerp, marketing en consultancy. Er is een unieke homepage met enkele pagina's zoals Over mij, Portfolio, Portfoliogegevens, Bloglijst, Bloggegevens, Service en Contact met ons opnemen. Bovendien krijgt u een zwarte versie voor uw paginalay-out. Het is gebruiksvriendelijk, zodat het gemakkelijk te gebruiken is voor alle technische en niet-technische mensen. Deze creatieve portfoliosjabloon biedt responsive ontwerp, Google Font, pictogramlettertype, schone opmaak, contactformulier van Ajax en gratis updates. Laat uw creativiteit zien via Hypno - persoonlijke creatieve portfoliosjabloon. U kunt uw werken mooi presenteren, zoals webontwerp, grafisch ontwerp, webontwikkeling en branding. Het is een van de beste manieren om uw service te promoten en uw product te laten zien. U krijgt ook banner-, effect-, video-ondersteuning en prijstabellen. Toon uw talent en professionaliteit met Hypno. Probeer Hypno - Personal Creative Portfolio Template nu! Opmerking: afbeeldingen zijn niet inbegrepen.

Template 68758: Website Template
Ontwerper:ThemesHub
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met ThemesHub, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:1
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Features:Bootstrap, Mobile Layout Included, Optimized Source Code, Responsive, Search Engine Friendly
Onderwerp(en):Outsourcing, Persoonlijk, Zakelijk, Mens en Maatschappij, Dienstverlening
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?