Oswan Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Oswan - eCommerce HTML5-sjabloon is een perfecte eCommerce-sjabloon voor fietswinkels. Het is prachtig ontworpen voor fietsers, fietsers en mensen die een geweldige webwinkel voor fietsaccessoires willen creëren. Deze motorsjabloon is gebouwd op basis van het Bootstrap 4-raamwerk. Deze volledig responsieve sjabloon is geschikt voor elke schermgrootte of voor andere apparaten. Het heeft een unieke homepage-stijl om u te helpen een mooie verschijning te creëren voor uw motorblog of -winkel. In Oswan totaal 21 pagina's, 4 blogpagina's, 6 winkelpagina's en 4 productdetailspagina's. Het biedt Blog Left Sidebar, Shop Grid Style en Shop List Style. De cross-browser compatibele Oswan eCommerce-template is getest met meerdere apparaten. Het wordt geleverd met HTML5 en CSS3, W3 Validate Markup, Contactformulier voor werken, 3 pictogram Gebruik FontAwesome en Icofont, Themify Icon.We hebben een responsieve Owl-Carousel-schuifbalk toegevoegd om uw product, logo, naam en merk ook prachtig te slideshowen. We hebben Animate.css opgenomen voor animatie, vloeiend effect en overgang. Het heeft ook de optie Search Products, Categories Sorting, Quick Link, Compare List, Product Tags, Related Posts en Latest Tweet.Deze eCommerce-sjabloon biedt het voordeel van meerdere talen en meerdere valuta's. Het geeft een nieuwsbriefabonnement voor uw klanten om de update van uw winkel en over uw aankomende producten te krijgen. De Oswan HTML5-sjabloon biedt een krachtige, responsieve en krachtige online documentatie waarmee u uw fietsenwinkel eenvoudig en snel kunt bouwen. We bieden vriendelijke ondersteuning aan onze respectabele kopers die hulp nodig hebben tijdens het maatwerkproces. Probeer Oswan - eCommerce HTML5 Template en vind talloze opties en onbeperkte mogelijkheden voor uw online fietsenwinkel!

Template 68709: Website Template
Ontwerper:ThemesHub
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:6
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Features:Bootstrap, Mobile Layout Included, Multipurpose, Optimized Source Code, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Onderwerp(en):Fietsenwinkel, Biker Club, Auto's en Motoren, Motoren
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.