Spectrum Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Op zoek naar de optimale oplossing om een website van een bouwbedrijf te lanceren? Probeer Spectrum. Dit HTML-thema met meerdere pagina's bevat een volledig responsieve lay-out die is bedoeld om probleemloos te worden uitgevoerd in alle populaire gadgets en webbrowsers. Er zijn 3 startpagina-indelingen inbegrepen in het thematische archief, die allemaal bedoeld zijn voor de lancering van een reeks zware industriële webprojecten. Daarnaast bevat het thema een reeks extra pagina-opmaken, die bedoeld zijn om live te gaan met enkele kleine aanpassingen. Alle elementen van het ontwerp van het thema zijn volledig bewerkbaar. Het is uitgebreid met een rick UI-kit, die zorgt voor een effectievere presentatie van de gegevens op de pagina's van uw site. Dit is een steeds groter wordende sjabloon met gratis levenslange updates. Gedetailleerde documentatie en gratis 24/7 ondersteuning zijn gebundeld.

Template 68521: Website Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Bouw, industrie, architectuur, onderhoudsdiensten
Downloads:41
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Slider, Grid
Onderwerp(en):Architectuur, Aannemer, Mijnbouw, Civiele techniek, Hovenier, Industrieel, Webdesigner, Bouwtekeningen, Cement, Ontwerp, Ontwerpstudio, Designer Portfolio, Design en Fotografie, Zakelijk, Woning en Gezin, Bouwmaterialen
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?