Autozone Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Auto Dealer Bootstrap HTML5-sjabloon is de beste responsieve oplossing. Hiermee kunt u binnen enkele minuten een professionele website maken. Deze sjabloon wordt geleverd met meerdere kant-en-klare pagina's. Een verscheidenheid aan kleuren en stijlen van headers met flexibele lay-outs voor het weergeven van inhoud. En ook het gemak van instellen. Dat zijn de belangrijke kenmerken van deze sjabloon. Het is gebouwd op de nieuwste webtechnologieën. Daaronder zijn Bootstrap 3, CSS3 en HTML5, die de implementatie, het vullen van inhoud en ondersteuning comfortabeler maken. De sjabloon is SEO-geoptimaliseerd, waardoor uw site zoekmachine vriendelijk zal zijn en u zal helpen met internetmarketing. Er is een krachtig, intuïtief en vriendelijk bedieningspaneel met alle standaard ingebouwde functies. Het helpt u bij het beheer en de configuratie zonder u zorgen te hoeven maken over het schrijven van code. Let op: .psd-bestanden zijn niet opgenomen in dit sjabloonenpakket.

Template 68156: Website Template
Ontwerper:Design_Factory
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:De sjabloon is geschikt voor zakelijke en servicesites.
Downloads:63
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs
Animation:HTML plus JS, Parallax
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Slider
Waardering: (5 beoordelingen)
Onderwerp(en):Autohandelaar, Garage, Autoverhuur, Car Club, Autoverzekering, Auto-onderdelen, Autoracen, Auto sloperij, Auto, Auto's en Motoren, Motoren, Sleepbedrijf
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.