Techtiq Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Techtiq is een zuivere parallelle parallax-responsieve HTML-sjabloon die geschikt is voor meerdere pagina's. Het sjabloonontwerp is eenvoudig schoon en modern. Pronk met uw werk met deze gemakkelijk aan te passen en volledig gekenmerkte sitesjabloon. Deze sjabloon is geschikt voor elk type portfolio, persoonlijke website, bedrijf, bedrijfsruimte, ontwerpstudio etc.Algemene functies: 12 StartpaginaopmaakYoutube AchtergrondvideoResponsief en klaar voor het netBoetriempje 3.3.7Gebouwd met HTML5 & CSS38 KleurenschemaParallax ScrollingContactformulier voor werkOntwerp Aanpasbaar Ondersteuning voor browser Door Google Web FontsW3C Geldige code Lettertype AwesomeSimple Line iconGratis ondersteuningEn meer ...

Template 67611: Website Template
Ontwerper:Themesdesign
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:13
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Features:Bootstrap, Easy Installation, Multipurpose, Premium, Pro, Projects, Responsive, Retina Ready, Team Members
Onderwerp(en):Design en Fotografie, Zakelijk, Computers en Internet
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.