Carspot Website Template

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Carspot-sjabloon is een volledig functionele sjabloon voor autodealers of autobedrijven. Carspot is een moderne, creatieve en multifunctionele sjabloon.Carspot ontwikkeld op Bootstrap framework, Het is volledig responsieve sjabloon. Elke html-bestanden van de sjabloon worden goed becommentarieerd om code gemakkelijk te kunnen begrijpen. Carref heeft elke premium-sjabloonfunctie die u nodig hebt voor het template van een autodealer. Zijn gemakkelijk aan te passen sjabloon. Deze sjabloon helpt je bij het verkopen en kopen van elk type voertuig. Functie 100% responsieve lay-out 20 + HTML-fileCarousel-schuifknop Eenvoudige dropdown-navigatie Navigatie / rasterweergave op auto-lijstAuto-functie vergelijken Google-lettertypen die worden gebruiktVan Awesome pictogrammenGebruik maken van Twitter Bootstrap 4Eenvoudig aanpasbaarBedankend commentaar in HTML- en CSS-codes.

Template 67386: Website Template
Ontwerper:codeflicks
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Downloads:34
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Onderwerp(en):Autohandelaar, Garage, Car Club, Auto, Auto's en Motoren
Tags:auto, automotive, car, cars
Features:Bootstrap, Mobile Layout Included, Multipurpose, Responsive, Search Engine Friendly
Waardering: (3 beoordelingen)
ExcludeExclusive:Yes
IsFree:none
Types:Website Templates

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.