Carspot Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Carspot-sjabloon is een volledig functionele sjabloon voor autodealers of autobedrijven. Carspot is een moderne, creatieve en multifunctionele sjabloon.Carspot ontwikkeld op Bootstrap framework, Het is volledig responsieve sjabloon. Elke html-bestanden van de sjabloon worden goed becommentarieerd om code gemakkelijk te kunnen begrijpen. Carref heeft elke premium-sjabloonfunctie die u nodig hebt voor het template van een autodealer. Zijn gemakkelijk aan te passen sjabloon. Deze sjabloon helpt je bij het verkopen en kopen van elk type voertuig. Functie 100% responsieve lay-out 20 + HTML-fileCarousel-schuifknop Eenvoudige dropdown-navigatie Navigatie / rasterweergave op auto-lijstAuto-functie vergelijken Google-lettertypen die worden gebruiktVan Awesome pictogrammenGebruik maken van Twitter Bootstrap 4Eenvoudig aanpasbaarBedankend commentaar in HTML- en CSS-codes.

Template 67386: Website Template
Ontwerper:codeflicks
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:30
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Features:Bootstrap, Easy Installation, Mobile Layout Included, Multipurpose, Optimized Source Code, Responsive, Search Engine Friendly
Waardering: (2 beoordelingen)
Onderwerp(en):Autohandelaar, Garage, Car Club, Auto, Auto's en Motoren
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.