Litmus Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Litmus is een responsive HTML-thema dat is ontworpen met het oog op bruikbaarheid en gebruiksgemak. Het heeft veel ongelooflijke functies en de eerste mobiele benadering zorgt ervoor dat uw website er op elk apparaat mooi uitziet. U maakt geweldige webervaringen voor uw gebruikers en klanten . Of je nu een creatief bureau, een eCommerce-winkel, een blog of een portfolio lanceert, Litmus biedt je de flexibiliteit en ongelooflijke tools om vrijwel elke vorm van lay-out te bereiken. U zult versteld staan van hoe snel u uw volgende website kunt gebruiken.

Template 67299: Website Template
Ontwerper:Tortoiz
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:5
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Features:Bootstrap, Easy Installation, Multipurpose, Revolution Slider
Onderwerp(en):BBQ Restaurant, T-shirt, Cafe en Restaurant, Mode, Ontwerp, Ontwerpstudio, Designer Portfolio, Design en Fotografie, Fashion en Beauty, Horeca en Levensmiddelen
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.