Mercury Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Onze nieuwe HTML-sjabloon voor goede doelen op basis van Bootstrap. Zijn schone, moderne en html-sjabloon met meerdere pagina's. Het is gemaakt voor het goede doel, maar kan ook worden gebruikt voor non-profitorganisaties, organisaties, bedrijfs- en persoonlijke familiesites. Je kunt binnen veel functies vinden, zoals parallax. We hebben ook blogpagina's en veel varianten toegevoegd voor binnenpagina's zoals testimonials, team, producten en vele andere. Er is ook een mega-menu. En we nemen documentatie en styleguide met ingebouwde blokken, zodat je de code gemakkelijk voor ze kunt kopiƫren. Veel plezier met deze sjabloon. Kenmerken: Bootstrap 4SASS20 + HTML-bestandenResponsiefMultipaginaDocumentatieStyleguide

Template 67183: Website Template
Ontwerper:fairytheme
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met fairytheme, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:8
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Features:Bootstrap, Optimized Source Code, Responsive, Team Members, Testimonials
Onderwerp(en):Liefdadigheid, Mens en Maatschappij
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?