Famous Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Beroemd is een moderne, schone en professionele HTML-sjabloon, het is volledig responsive, het ziet er prachtig uit op alle soorten schermen en apparaten. Het is super voor digitale winkel, modewinkel, games shop, food shop, apparaten winkel, huishoudelijke apparaten winkel of andere categorieën. De HTML-sjabloon heeft 100+ pagina's en 3 varianten. De sjabloon is vol en gemakkelijk aanpasbaar. Het is goed georganiseerd, becommentarieerd en gedocumenteerd. Belangrijkste kenmerken: HTML5 / CSS 3Volledig responsive (getest op meerdere apparaten) Volledige breedte Layout Cloud zoomMulti-opties voor Home PageMega Verticaal MenuMerk-schuifregelaarHot CategorieënHTML-bestandenRTL-ondersteuning Lijst- en rasterweergave (producten) Uniek en modern ontwerpGeldig HTML5 MarkupOwl Carrouselschuiver met CSS3 OvergangenGratis Google-weblettertypen Gratis pictogramlettertypen (Font Awesome) Aanpasbare & Georganiseerde404-paginafout Compatibele browsers: IE9 +, Firefox, Safari, Opera, ChromeIngesloten documentatie.Opmerking: afbeeldingen zijn alleen bedoeld voor demo's, niet opgenomen in downloadbestanden.

Template 65867: Website Template
Ontwerper:JTV
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:120
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Ondersteuning:Heeft u ondersteuning nodig bij het aanpassen van dit thema? Neem dan rechtstreeks contact op met JTV, de maker van dit thema.
Features:Bootstrap, Multipurpose, Responsive
Waardering: (8 beoordelingen)
Onderwerp(en):Elektronica, Elektronicawinkel
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.